Haberler

FIFA Kokartlı Hakem Arda Kardeşler Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Görev Alacak

Güncelleme:

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, kariyerinde ilk kez Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, kariyerinde ilk kez Beşiktaş- Trabzonspor müsabakasında düdük çalacak.

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, 4 Şubat Pazar günü saat 19.00'da evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

36 yaşındaki hakem, kariyerinde ilk kez Beşiktaş - Trabzonspor müsabakasında düdük çalacak.

Beşiktaş'ın 16, Trabzonspor'un 10 maçını yönetti

Arda Kardeşler, kariyerinde Trabzonspor'un 10, Beşiktaş'ın da 16 maçına atandı. Bu karşılaşmalarda bordo-mavililer, 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet elde ederken, siyah-beyazlılar ise 12 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Kardeşler, bu sezon Kartal'ın deplasmanda 2-0 kazandığı Konyaspor, evinde 1-0 galip geldiği Başakşehir ve son olarak da sahasında 3-1 kaybettiği Kasımpaşa mücadelelerini yönetti.

FIFA kokartlı hakem, Trabzonspor'un ise evinde Alanyaspor'u 1-0, konuk olduğu Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup ettiği maçlarda görev aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Arda Kardeşler İbrahim Çağlar Trabzonspor Beşiktaş Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title