Haberler

Fenerium Coşmuş!

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, şampiyonluk gecesi Fenerium’dan 1 milyon dolarlık satış yapıldığını açıkladı.

Fenerbahçe, dünyanın en zengin 18. kulübü... Sarı-lacivertli kulüp 126.4 milyon euro'luk karıyla dünya devlerini geride bırakmayı başardı. 2012'de 103.2 milyon euro kar eden Fenerbahçe, karını 23 milyon euro artırdığı geçen sezon naklen yayınlardan 43 milyon euro, tribün hasılatından da 27.7 milyon euro gelir elde etti.

19 mu, 28 mi?

Fenerbahçe'nin en büyük gelir kalemi ise Fenerium... Fenerbahçe ürün satışından geçen sezon 55.7 milyon euro kazandı. Sarı-lacivertli taraftarların geçen sezonki takıma katkısı bu sezon da devam ediyor. Fenerium, kulübün lokomotifi. Bu gerçek pazar gecesi bir kez daha gözler önüne serildi. Papermoon'daki şampiyonluk yemeği sırasında Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın telefonu çaldı.

Kiğılı, gür sesiyle "Öyle mi… Müthiş" dedi. Masada bulunan herkes "Ne oluyor?" diye merak etti. Kiğılı, Başkan Aziz Yıldırım'a "Rekor kırmışız başkan. 1 milyon dolarlık ürün satmışız" dedi. 50 bin 537 ile rekor kıran Fenerbahçe'nin kadınları, Fenerium'u da rekora taşıdı.

Fenerium 'Mayıslar Sizi Olsun, Biz Nisan'da Şampiyonuz'un ardından 'Bazı Şeyler Asla Değişmez', 'Şampiyon Belli İkinci Kim?' ve 'Atam Yolun Yolumuz, Andın Andımızdır' tişörtlerini satışa çıkardı.

Şener Türkmenoğlu

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Abdullah Kiğılı Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title