Haberler

Fenerbahçeli futbolcuların eğlenirken yaptıkları tezahürata tepkiler çığ gibi: Ceza verin

Güncelleme:

Süper Lig'de Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de, İrfan Can Kahveci ile Serdar Dursun maç sonunda Serdar Aziz'in doğum günü için düzenlenen eğlenceye katıldı. Milli futbolcuların bu eğlencede rakip takımlar aleyhine küfürlü tezahüratta bulunması tepki çekti. Sosyal medyada rakip takım taraftarları futbolcuların ceza alması gerektiğini savundu.

Fenerbahçe ile Başakşehir, Süper Lig'in 11. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kazanırken, karşılaşma sonrası sarı-lacivertli 3 futbolcunun düzenledikleri eğlencede katıldıkları küfürlü tezahürat eleştiri aldı.

SERDAR AZİZ'İN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Fenerbahçeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Serdar Dursun, Başakşehir maçı sonrası Serdar Aziz'in doğum günü için düzenlenen eğlencede bir araya geldi. Fasıl ekibinin de bulunduğu organizasyonda sarı-lacivertli futbolcuların oldukça mutlu halleri dikkat çekti.

Fenerbahçeli futbolcuların eğlenirken yaptıkları küfürlü tezahürata tepkiler çığ gibi

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATA TEPKİ YAĞIYOR

İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun ve Serdar Aziz'in rakip takım taraftarları aleyhine yapılan, "En büyük Fener, Şampiyon Fener, alkışlayın ulan i...." tezahüratına katılmaları tepki çekti. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan futbolcuların ceza alması gerektiği savunuldu. Özellikle Galatasaraylı taraftarlar, Arda Turan'ın buna benzer bir sebeple ceza aldığını belirterek, Fenerbahçeli futbolcuların da cezalandırılması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Serdar Dursun Serdar Aziz Başakşehir Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (22)

Sadık GÜNEŞ:

Kenar mahalle çocuğu olduğunu belli etmiş

320
159
yanıtYanıtla
Mustafa Edis:

Önce aile terbiyesi sonra takim terbiyesi olacak.yoksa bunlarda demekki bunlardan insanogluna zarardan baska bisey gelmez.ama gerci fenerbahceden söz ediliyorsa diyecek söz bulamiyorum bunlara.

120
172
yanıtYanıtla
Efe Alan:

Statta aile terbiyeniz neredeydi "beyefendi".

yanıt3
yanıt2
Efe Alan:

O zaman tüm Galatasaray ve Beşiktaş camiası zarardan başka bir şey değil

yanıt3
yanıt2
Hasan Uver:

Ben bir Beşiktaşlı olarak bunlar normal adam maç kazanmış bir doğum gününde eğleniyor eskiden bukadar teknoloji yok idi ondan kimse birşey duymuyordu görmüyordu bukadar abartmamak lazım haklı sevinç herkes kendi işine baksın vesselam

179
70
yanıtYanıtla
Murat Alan:

Tabiya bütün stat Fenerbahçeli futbolcular Fenerbahçe'ye küfür ederken o aile terbiyesi yokmuydu sizde oradanmı biliyorsunuz yemezler irfan cankahveci adamdır

102
132
yanıtYanıtla
Mehmet Celik:

ezikligin disa vurusu sikecilik antipatiklik

71
86
yanıtYanıtla
the yellow canary:

şikecilik falan yazarken istersen dikkat et de, yeni kanuna göre takır takır dava açıyolarda, sonra ispat edemezsin falan, üzerler seni.

yanıt62
yanıt35
Vatan Evladı:

Keşke dava açsalar. Rezil ederim. Aha diyorum açın ŞİKECİ FENER. UEFA'nın sitesine gir bak. Şike yapanlar listesinde Fenerbahçe var. Sizi UEFA kara listeye almış. 2 yıl Avrupa kupalarından men etmiş. Şampiyon olan şampiyonlar ligine gider. 2 yıl şike yüzünden men yediniz hâlâ ispat diyorsun :DDDD

yanıt38
yanıt63
Uğur UYSAL:

Pardon da şikecilik ve futbol âhlâkından bahsediyorsanız her takım ve taraftarı önce kendisine baksın kim daha şikeci yada kim daha âhlâklı önce kendinize bakın.

yanıt6
yanıt2
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title