Haberler

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor galibiyetini taraftarıyla kutladı

Güncelleme:

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'de futbolcular, galibiyet sevincini taraftarlarıyla yaşadı.

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'de futbolcular, galibiyet sevincini taraftarlarıyla yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Ülker Stadı'nın dışında toplanan bir grup sarı-lacivertli taraftar, tezahüratlarla takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.

Stadın balkonuna çıkan Fenerbahçeli futbolcular, galibiyeti kutlayan taraftarları selamladı. Bu sırada meşaleler yakan taraftarlar, coşkulu bir şekilde tezahürat yaptı.

Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar karşılıklı şampiyonluk tezahüratlarında bulundu.

Taraftarlar, kulüp başkanı Ali Koç ile teknik direktör Erol Bulut lehine de tezahürat yaptı.

Kutlamalar sırasında taraftarların maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmediği görüldü.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Ülker Stadı Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

Var mı yokmu:

Ben de olsam söylerim böyle var oldukça askıda söyler gazelde okur insan varın başındaki acaba canerin b pozisyonunda ekrandan kuşku geçti ama siz görmezsiniz babelin elini gören gözler canerin pozisyonunda korku oldu sarı kart nmi kırmızı gustavo yetisemiceni anlayınca indirdi tamam neden sarı soltarafta oyuncu var muhabbeti peki bu oyuncunu mudahele alanı içindeki yok peki Abdulkadir bu topa vurma avantajı varmı var peki var oğlu var nerdesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title