Haberler

Fenerbahçe'yi Yıkan Akhisar Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Fenerbahçeli Çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe maçında cezalı olan Okan Buruk'un yerine görev yapan ve Kadıköy'den 3 puan çıkaran İrfan Saraloğlu, Fenerbahçe ile 133 kez maça çıkmış.

Cezalı olan Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un yokluğunda Fenerbahçe maçına takımı çıkaran Teknik Sorumlu İrfan Saraloğlu, sarı-lacivertli camianın yakından tanıdığı bir isim.

56 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'de 2004 ile 2008 ve 2009-2010 yılları arasında Zico ile 94 maç, Christoph Daum'la birlikte antrenör olarak toplam 133 maça çıktı.

ZICO İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Zico ile 2006-2007 sezonunda 100. yıl şampiyonluğu yaşadı. Saraloğlu, 1 yıl sonra ise Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde müthiş grup performansının ardından Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale yükseldiği sezonda başarıda önemli pay sahibi olmuştu.

Tecrübeli antrenör, 2013'ten bu yana teknik direktör Okan Buruk'un (Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe ve Akhisarspor) yardımcılığını yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arthur Antunes Coimbra Zico İrfan Saraloğlu Okan Buruk Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

SENCER:

Aziz Yıldırım efsane başkan kabul ama artık kan değişikliği şart, Ali Koç hem fenere hemde Türk futboluna çok şey kazandıracak kanısındayım bir Beşiktaşlı olarak

11
6
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Aykut''un Fenerin antrenörü asla olamayacı Alex ile yaşadığı kriz döneminde aşikar iken Aykut''tan ısrar edip bu kadar tahribat yaratmanın anlamı neydi? Evet artık Ali KOÇ zamanı gelmiştir.

6
3
yanıtYanıtla
KUZU İrfan:

Bu kadar kariyer okan buruk sana yardımcılık yapsın sen ona nıye yardımcı antrönörlük yapıyon hocaaa

7
1
yanıtYanıtla
OSMAN H TOROS:

AYKUT H, İÇBİR ZAAMAN BÜYÜK TAKIM HOCASI OLDUGUNUN FARKINDA OLAMADI OLAMAZDA. AZİZ VE AYKUT İKİSİ BRDEN ACİL DEFOLUP GİTMEDİKEN SONRA MESSİ RONALDOYU BİRİ SPONSOR OLUP GETİRSE BİLE AYKUT OYNATMAZ FENER DENDE NE KÖ NE KASAB OLUR AYKUT MANTALİTSİYLE. HALA KENDİİNİ ATİKRERKONYA HOCASI SANIYOR KADIKÖYDE BİLE DEFANS OYNATIYOR EN DİPTEKİ TAKOIMA BİLE ÇİFT FORVET ÇIKARAMICAK KADAR ACİZ ÖDLEK BİRİ. YAZDIGIMIZ SÖZLER BİLE BU ADAM İÇİN İSRAF İSRAF . GO HOME AYKUT AND AZİZ

7
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Yenilginin baş mimarı volkan, basının eleştrilerini kaale alıp inanmadığı valbuenayı oynatan aykut. Allah müstehakınızı versin.

0
0
yanıtYanıtla
azize:

fener patlıcanı yer

0
0
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

az vicdan varsa yönetim ve teknik kadro hemen istifa eder.......

0
0
yanıtYanıtla
ZAFER BABA:

YÖNETİMİN VE AYKUTUN DEĞİŞMESİ LAZIM FENERBAHÇE BU DEĞİL TAKIMI MAHVETTİLER.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title