Haberler

Süper Kupa finali 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak

Güncelleme:

TFF, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Süper Lig devleri Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa finali 7 Nisan 2024 saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak.

7 NİSAN'DA ŞANLIURFA'DA

TFF'den yapılan açıklamada, "2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır" ifadeleri yer aldı.

Süper Kupa finali 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak

NE OLMUŞTU?

29 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Suudi yetkililerle Atatürk pankartları ve İstiklal Marşı gibi konulardayaşadığı anlaşmazlıklar sonucu gerçekleşmemiş ve iki takım da sahaya çıkmadan yurda geri dönmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Şanlıurfa Spor Güncel Haberler

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, 'Türkiye garantör olsun' şartı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, "Türkiye garantör olsun" şartı

Bakmadan Geçme

Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300
Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

500

Yorumlar (31)

Ahmet AKGÜL:

futbol kadar boş iş daha görmedim. bize be. milletin mesleğini neden takip edecekmişim. parayı onlar kazanıyor, millette boşa enerjisini harcıyor.

151
68
yanıtYanıtla
HAKAN ALP:

dostum insanların hobileri vardır bazı şeyleri yapmak izlemek keyif verir buda onlardan birisi

yanıt95
yanıt49
Mark Kolçak:

Belki futbol sayesinde herkes güzel yiyecekleri bitirmeden çöplere atıyor ve ben ise o yiyecekleri bulup yiyiyorum ve param çok tükenmiyor böylelik ile ?

yanıt1
yanıt2
meko:

Ot gibi mi yaşasın senin gibi

yanıt0
yanıt1
Kadir Kara:

inşaat izlemek gibi birşey :) Son yıllarda maçların bir çoğunun ne yazıkki sonucu daha başlamadan belli, tek dert birilerinin daha fazla cebe para koymasından ibaret olan bir şeyi spor dalı olarak kitliyorlar üstüne de para alıyorlar :)

yanıt3
yanıt0
Güray Dilli :

Ekonomi yerlerde , ikinci kez uzaya astronot gönderecekmişiz , Diyanet gezmelerden vazgeçemiyormuş, MB başkanı seçimden sonra elk ve Dgaz zamlanacak deyip yerini zora sokmuş, İliç'deki toprak kaymalarını devlet toparlarsa masrafını şirketten alacakmış, siyanür toprağa karışmış, acısını gelecek nesiller görecekmiş, vbvb konuya baki futbol..

46
36
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

ÇARŞAMBASPOR - PERŞEMBERSPOR MAÇI DA CUMARTESİ GÜNÜ OYNANMIŞTI. 11 NİSAN STADINDA OYNANACAK MAÇ 7 NİSAN GÜNÜ NASIL OYNANIR. NEDEN 11 NİSAN'DA OYNANMIYOR :) :) :)

52
9
yanıtYanıtla
Abdurrezzak Gamlızadeoğlu:

31 Mart vakası gibi

yanıt0
yanıt0
Tamer Çakır:

spor değince akıllarına sadece futbol geliyor hani bir başarıları olsa da bizde değerlendirsek bu ülkede tek derdimiz bunların maçı

38
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Re Re Re Ra Ra Ra. Belki futbol sayesinde insanlar güzel şeyler atıyor çöplere ve ben ise Re Re Re Ra Ra Ra buluyorum ve Re Re Re Ra Ra Ra ÇOK Yaşıyorum olmuş ?

6
26
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title