Haberler

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den yıllar sonra bomba itiraf: Fatih Terim'i getirecektim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Fatih Terim'le G.Saray'a imza atmadan önce arasında yaşadığı diyaloğu anlattı yıllar sonra. Şen, "İlk defa bir şey açıklamak istiyorum. Teklif yapmıştım. Tekliften bir gün sonra, 'Dün Galatasaray ile anlaştım' dedi bana. Demek ki bir gün önce arasam Fatih, Fenerbahçe'de olacaktı" ifadelerini kullandı.

Sarı-Lacivertliler'in efsane başkanlarından Ali Şen, Sabah'a röportaj verdi. Ali Şen, Türk futboluyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, geçmişte Fatih Terim'le yaşadığı diyaloğu açıkladı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den yıllar sonra bomba itiraf: Fatih Terim bize gelecekti

"FENERBAHÇE KESİNLİKLE ŞAMPİYON OLACAK"

"Kesinlikle Fenerbahçe şampiyon olacak. Ben yürekten inanıyorum. Çok önemli transferlere imza attı Fenerbahçe. Çok iyi bir kadroya sahip. Ali Koç başkanlığında Fenerbahçe şampiyon olacak. Tüm taraftarımızla tek yürek Fenerbahçe'nin yanındayız.

"NİHAT ÖZDEMİR KIYMETLİ BİR İSİM"

Ne yazık ki kulüplerin çoğu bütçesini iyi yönetemiyor. Popülist transferler yapıyorlar. Taraftarı memnun etmek için kulüpler böyle transferler yapıyor. Bu da tabii ki bütçeyi zorluyor. Nihat Özdemir dikkat çekmekte haklı bu konuya. Ben Nihat ile çalıştım, onu ben Fenerbahçe'nin yönetim kuruluna aldım. Nihat çok uzun yıllar Fenerbahçe'ye emek vermiş bir isim. Zaten kulübümüzde çok kıymetli isimler yer aldı, çoğu da futbola büyük hizmetler verdi.

"BİR GÜN ÖNCE ARASAYDIM..."

Ben kendisini futbolculuk yıllarından beri tanırım. Fatih Terim, Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden biri. Size ilk defa bir şey açıklamak istiyorum; başkanlık yaptığım süreçte Fatih Terim'e Fenerbahçe'yi çalıştırması için teklifte bulunmuştum. Ona telefon açıp, teklifte bulunduğun gün bana "Dün Galatasaray ile anlaştım" dedi. Demek ki bir gün önce arasaydım, Fatih, Fenerbahçe'de olacaktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Fenerbahçe Ali Şen Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (2)

Ezel Bayraktar:

Tabi tabi kesin gelirdi. Şimdi de teklif yapın gelir belki ?? Fatih Terim'in Fenerbahçe teknik direktörü olma ihtimali, Süleyman sebanın mezardan çıkıp tekrar Beşiktaş başkanı olma ihtimalinden daha düşük.

14
8
yanıtYanıtla
vedat cici :

bas parayı al başkan kurtar bizi :)X

8
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title