Haberler

    Fenerbahçe Kasasını Doldurdu!

    Süper Lig’de bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaşan Fenerbahçe kasasını doldurdu.

    Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden FBahçe, 16 farklı tişört hazırlıyor.

    Rize maçından sonra futbolcuların giydiği “Mayıslar sizin olsun” tişörtüyle dikkat çeken Fenerium mağazaları, pazar günü hasılat rekoru kırdı. Fenerbahçe Başkanvekili ve Fenerium’dan sorumlu yönetici Abdullah Kiğılı, 27 Nisan günü Fenerium mağazalarının 2.2 milyon liralık hasılat yaptığını açıkladı. mağazalarda formaların yanı sıra sloganlı tişörtlere büyük ilgi gösterildiğini anlatan Kiğılı, sezon sonuna kadar büyük sürprizler yapacaklarını anlattı.

    KADINLARA ÖZEL FORMA


    Kadın ve çocuk ürünlerine talebin fazla olduğunu söyleyen Abdullah Kiğılı, şunları anlattı: “Türkiye’de 62 Fenerium mağazası bulunuyor. 30 da satış noktası var. Pazar günü rekor hasılat elde ettik. Bu rekor hasılatta kadın ve çocukların da payı büyüktü. Eskiden tek tip forma yapardık. Artık kadınlara özel forma üretimi de gerçekleştiriyoruz. Saracoğlu’ndaki Fenerium mağazasında ürün kalmadı.”

    Bu arada yayın gelirinden 70 milyon TL gelir elde edecek olan sarı lacivertli kulüp, Fenerium’dan da 20 milyon TL ciro bekliyor.

    3 tişört belirlendi


    Fenerbahçe’den 3 yeni şampiyonluk tişörtleri geliyor. Sarı lacivertliler yeni ürünlerinde, “Bazı Şeyler Asla Değişmez’, ‘Şampiyon Belli 2. Kim?’ ve ‘Atam Yolun Yolumuz, Andın Andımızdır” sloganlarına yer verdi.

    ŞAMPİY10

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdullah Kiğılı Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title