Haberler

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 1. kanal gerilimi: Herkes haddini bilecek

Güncelleme:

Göztepe maçı sonrası "Liderin maçını 2. kanaldan, 7. sıradakinin maçını 1. kanaldan yayınlamak nasıl bir anlayıştır" şeklinde bir açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na Fenerbahçe cephesinin yanıtı sert oldu.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 'canlı yayın' gerilimi yaşandı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 3-1 kazandıkları Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada yayıncı kuruluşun maçı 2. Kanaldan yayınlamasına tepki göstererek, "Liderin maçını 2. kanaldan, 7. sıradakinin maçını 1. kanaldan yayınlamak nasıl bir anlayıştır" dedi.

Fenerbahçe yöneticisi Kemal Danbaş ise Ağaoğlu'na yanıt vererek, "60 yıllık ligin liderinin maçı her daim 1. Kanaldan verilir. Bu böyle biline" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 27. haftasında lider Trabzonspor, İzmir'de Göztepe'ye konuk oldu. Fırtına, mücadeleyi 3-1'lik skorla kazandı. Karşılaşma sonrası stat çıkışında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, mücadelenin yayıncı kuruluş tarafından birinci kanaldan verilmemesine tepki gösterdi.

İşte Ağaoğlu'nun o sözleri…

"Bizim hedefimiz 2 kupa, hatta 2+1 kupa, Süper Kupa ile. Bunu yapacak güce sahibiz, inşallah sezon sonu geldiğinde de bu hayalimizi gerçekleştirmiş oluruz. Yayıncı kuruluş maçımızı 2. kanaldan yayınlamış. Liderin maçını 2. kanaldan, 7. sıradakinin maçını 1. kanaldan yayınlamak nasıl bir anlayıştır? Lider maç oynuyorsa, liderin maçı 1. kanaldan verilir. Salı günü kupa maçı var, Fenerbahçe zirvenin uzağında kaldı, ligde beklentisi yok gibi görünüyor. Yine kimsenin emeğine saygısızlık istemem, son düdük çalmadan belli olmaz ama kupaya Fenerbahçe daha çok önem veriyor."

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 1. kanal gerilimi: Herkes haddini bilecek

FENERBAHÇE CEPHESİNDEN SERT YANIT

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Göztepe maçının beIN Sports tarafından 2. kanalda verilmesine tepki göstermesi sonrasında maçı 1. kanaldan verilen Fenerbahçe yönetiminden karşılık geldi. Fenerbahçe yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş, "Herkes haddini bilecek" pankartıyla birlikte "60 yıllık ligin liderinin maçı her daim 1. Kanaldan verilir. Bu böyle biline!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (18)

mert:

şikebahçeee

12
20
yanıtYanıtla
SİZİ:

KENDİ EVİNİZDE

yanıt0
yanıt0
fb:

fenerbahçe trabzonspordan daha büyük takımdır

20
8
yanıtYanıtla
60 yıllık şikebahçe herkes biliyor:

tr

3
17
yanıtYanıtla
aziz:

60 yil yendikleri kendilerimi domadi diyorsun

yanıt1
yanıt0
fenerli:

FENERBAHÇE boğazında kalır dikkat et koçum ;)

7
7
yanıtYanıtla
şikeci fb:

fb nin 60 yıllık mazisi var ama kupalarınız tartışmalı şaibeli alnı ak mazisi tertemizTrabzonun büyüklüğüne kimse laf edemez haddiniz değil her türlü ayak oyununuza rağmen TRABZONUN büyüklüğünü kabul edeceksiniz zorunuza gitsede sivas lidermiş sivasın nesi var da kıyaslıyorsunuz lider olsa ne yazar. . .

5
7
yanıtYanıtla
TARİH:

Fenerbahçe''nin tarihi 113 yıl, 60 yıl olan ligin geçmişi. Düzelt bence hamsi kafalı.

yanıt5
yanıt1
ts başkanı boş yapmış:

ts başkanı gereksiz gündem oluşturmuş. ne demek 1. takım 1. knaldan verilr. sivas da 1. olyor değişiyor. ts nin reytingi ne ki? gs fb bjk 1 den verilrir. ts anadol takımımız severiz ama dev değlsiniz.

6
4
yanıtYanıtla
:

tipik fener işte . gs ye ezilmekten akılları bile başlarından gitmiş . kendilerinin türkiyenin 1. takımı sanan zavallılar

1
9
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title