Haberler

Fenerbahçe, Fernandao Transferinden 6,5 Milyon Euro Gelir Elde Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Brezilyalı forvet oyuncusu Jose Fernandao'yu Suudi Arabistan ekibi El Wehda'ya 6,5 milyon euro karşılığında sattı.

Fenerbahçe, Brezilyalı forvet oyuncu Jose Fernandao'nun Suudi Arabistan ekibi El Wehda'ya transferi konusunda anlaşmanın sağlandığını bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, yapılan görüşmeler sonucu Jose Fernandao'nun transferi konusunda Suudi Arabistan ekibi El Wehda ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Açıklamada, "Jose Fernando Viana de Santana'ya bugüne kadarki hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi.

Sarı-lacivertli takıma 2015-2016 sezonunda transfer olan 31 yaşındaki santrfor, 104 resmi maçta 50 gol kaydetti.

İLK TEKLİF AZİZ YILDIRIM DÖNEMİNDE GELDİ

Fenerbahçe'de Fernandao operasyonunun detaylarına ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilere Fernandao için Arabistan'dan ilk teklif, Aziz Yıldırım yönetiminin görevde olduğu sırada geldi. Yıldırım yönetimi, El Wehda'ya, seçim sonrasını beklemeleri için randevu verdi ve Ali Koç yönetiminin seçilmesinin ardından Araplar teklifini yineleyerek Sambacı'yı kadrosuna kattı.

BONSERVİS BEDELİ: 6,5 MİLYON EURO

Öte yandan Fenerbahçe, Fernandao için anlaşmaya varılan bonservis bedelini resmi olarak açıklamazken, bu rakamın 6,5 milyon euro olduğu öğrenildi. (Sporx)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Suudi Arabistan Jose Fernandao Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

KRAL ALEX:

DARISI DİRAR HASAN ALİ MEHMET TOPAL ALPER POTUK ATIF IN BASINA

18
7
yanıtYanıtla
fg:

topal olmasa fener bitik la hangi takımı izliyon sen

yanıt3
yanıt4
sen hangi maçları izledin acaba???:

topal dediğin adam daha pas vermesini bilmeyen bir adam. kendisi ancak aykut hocanın çift defansif orta sahasında oynar. . .

yanıt1
yanıt0
0606:

Mehmet Topal mı pas vermeyi bilmiyor ? :D :D :D :D

yanıt0
yanıt0
06:

Bu sene Ali Koçun şansına diğer takımlar maddi yönden çok zayıf. hazır takıma geld, biraz da bu hazır futbolcuların transferinden para gelir. yeni yönetimden de para gelse, zaten toto loto digiTürk gibi gelirler. Ali Koç şanslı başladı. şans diye buna derim.

8
10
yanıtYanıtla
FB''li:

yaklaşık 500 milyon avro borcumuz var kardeş, hiç haber okumuyorsun galiba, açıklayacaklar ali koç 1 aya, o zaman bakalım rahat mıyız değil miyiz. en rahat gs, rivayı sattı 1. 5 milyar dolara, borçları kapattı, miiiis

yanıt1
yanıt0
dg:

06 kardeş yaşında 0-6 heralde

yanıt1
yanıt1
06:

FB''li 500 milyon dolar nedir ki, Anadolu takımları bile o kadar borca borç demez. DG 06 Ankaraydı, 06 yaş mı :)

yanıt0
yanıt0
Fısıltı:

Gomisin 10 milyon E etmediği dünyada bu 6.5 milyon € mu.3 milyon €dan fazla etmez .Fb babasını kandırsın. Fbnin her zaman ki finansal fp centilmenliği

3
6
yanıtYanıtla
ses istemem:

fb yaran baya büyük anlaşılan ölçücek alet henüz icat edilemedi;)

yanıt3
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title