Haberler

Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti!

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin gollerini Tolga Ciğerci ve Vedat Muriç kaydetti. Denizlispor'un tek golü Oscar'dan geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Fırat Aydınus'un yönettiği mücadeleyi sarı-lacivertli takım 2-1 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Tolga Ciğerci ve 62. dakikada Vedat Muriç kaydetti. Denizlispor'un tek golü, 73'te Oscar'dan geldi. Bu skorla Fenerbahçe puanını 14'e çıkardı. Denizlispor ise 8 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Fenerbahçe ise İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti!

ERSUN YANAL'DAN 3 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, 1-0 yenildikleri Antalyaspor maçına göre ilk 11'de 3 değişiklik yaptı. Fenerbahçe'de Dirar, Kruse veJailson, Yukatel Denizlispor maçında forma giyemedi. Sakatlıkları bulunan Dirar ve Kruse kadroda yer almazken, Jailson yedek soyundu. Yanal, bu oyuncuların yerine Denizli deplasmanında, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz ve Garry Rodrigues'e ilk 11'de yer verdi.

Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti!

ALİ KOÇ MÜCADELEYİ DENİZLİSPOR BAŞKANIYLA İZLEDİ

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe karşısında yeni takımıyla ilk resmi maçına çıktı. Denizli ekibinde Hugo Rodallega sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, karşılaşmayı protokol tribününden Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ile izledi.

Fenerbahçe, Denizlispor'u 2-1 mağlup etti!



Kaynak: Haberler.com / Spor

Fırat Aydınus Denizlispor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (40)

DADAŞ:

Bu sene kardeş trabzon kesin şampiyon horoz kanaryayi iyi gagalayacak bu gece inşallah...

13
33
yanıtYanıtla
Rizespor 53:

Dadaş kardeş noldi iyimisün..?

yanıt2
yanıt1
Rizespor 53:

Kardeş Fenerbahçe ye başarılar dileyrum,sahayı horozlara dar etmesinini bekleyrum;))

23
18
yanıtYanıtla
Cumali:

Haa şike yapıp feneve yattiğinizu kabul edeysinuz yani

yanıt1
yanıt0
Asd:

Önce kendini kurtar kumeye duşmekten de sonra kardeşine başarılar dile inşallah duşersiniz

yanıt1
yanıt0
Asd:

Kendi takımınız kurtulduda sıra kardeş takıma ı geldi ligin sonuna demir atmışsınız konuştuğuna bak inşallah duşersiniz

yanıt1
yanıt0
GSLİ:

YATA YATA FENERİN ALTYAPISI OLDUĞUNUZU KANITLADINIZ ZATEN BİZ SİZ BİR DE SİVAS BİR KAÇ TANE DAHA VAR AMA SİZ GİZLEMİYORSUNUZ

yanıt2
yanıt6
gsli:

rahat geçti diyor hakem yardımına rağmen zar zor geçti bu başlığı atman lazımdı koç medyası

5
3
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Fenerbahçe Denizli''yi rahat geçmedi ; ayrıca hakemin katkılarını da unutmamak lazım . Fenerbahçe şöyle bileğinin hakkıyla kimsenin laf edemiyeceği bir şekilde ne zaman maç kazanacak ?

3
4
yanıtYanıtla
.:

KORNER POZİSYONUNDA DENİZLİSPORUN NET PENALTISI VERİLMEDİ .

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title