Haberler

Görüşmeler tıkandı! Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın teklifiyle şaşkına döndü

Güncelleme:

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Altay Bayındır ile yapılan sözleşme yenileme görüşmelerini askıya aldı. Yıllık 25 milyon TL ve 5 yıllık sözleşme isteyen genç kaleciye sarı-lacivertli yönetimin bu teklife sıcak bakmadığı ve görüşmeleri durdurduğu öğrenildi.

Süper Lig'de oynanan Galatasaray derbisindeki performansı nedeniyle maç içerisinde büyük protesto alan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Altay Bayındır ile Fenerbahçe yönetimi arasında geçen görüşmeler askıya alındı. Fenerbahçe yönetiminden yıllık 25 milyon TL ve 5 yıllık sözleşme isteyen Altay için sarı-lacivertli yönetim yıllık 15 milyon TL ödemeyi teklif etti.

YÖNETİM TEKLİFE SICAK BAKMIYOR

Ajansspor'un haberine göre, genç kaleci Fenerbahçe yönetiminin teklifine sıcak bakmazken, yönetimin ise "Bu rakamın üstüne çıkmamız mümkün değil" diyerek görüşmeleri sezon sonuna kadar askıya alma kararı aldı. 24 yaşındaki kaleciyi sezon sonuna kadarki performans durumu belli edecek.

25 MİLYON TL İSTEDİ

Sarı-lacivertlilerden yıllık 25 milyon TL ve 5 yıllık sözleşme isteyen Altay için Fenerbahçe yönetimi yıllık 15 milyon TL ödemeyi teklif etti.

Fenerbahçe'den sürpriz karar! Yıldız futbolcuyla yollar her an ayrılabilir

İŞTE ALTAY'IN BU SEZONKİ KARNESİ

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Altay Bayındır, bu sezon forma giydiği 30 maçta 2730 dakika sahada kaldı ve kalesinde 33 gol gördü.

Fenerbahçe'den sürpriz karar! Yıldız futbolcuyla yollar her an ayrılabilir

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Fenerbahçe Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Ilker Yılmaz:

altaya bir çuval patates, bir telis soğan verip göndersinler. verdiği hayır kendinin olsun

114
34
yanıtYanıtla
Hayri :

Hemen yurtdışına gitsin yoksa burada çürür gider 2 maçta futbolcu yuhalayan bir taraftar kafası ile ilerleyemez yaşı genç avrupada kral olur

28
63
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Besiktasin yerinde olsam hemen alirim .Cok iyi kaleci fakat fener kiymetini bilmiyor.

25
65
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title