Haberler

Fenerbahçe'den giderken arkasına bile bakmamıştı! Ömer Faruk, Suttgart'ta daha kötüsünü yaşıyor

Güncelleme:

Sarı-Lacivertliler'in tarihindeki en genç kaptanı olan Ömer Faruk, sözleşme tekliflerini geri çevirip Stuttgart'a imza atmıştı. Oynayamadığı için ayrılan Ömer, sezon başında katıldığı yeni takımında sadece 35 dakika şans bulabildi.

Fenerbahçe'nin tüm tekliflerini geri çevirerek Alman ekibi Stuttgart'a bedelsiz olarak giden Ömer Faruk Beyaz için bu sezon hüsran oldu. 29 Ağustos'a kadar oynama izni olmayan fakat sonrasındaki lig maçlarının sadece 2'sinde şans bulan Ömer, 35 dakika süre aldı.

Fenerbahçe'den giderken arkasına bile bakmamıştı! Ömer Faruk, Suttgart'ta formayı unuttu

6 MAÇTIR SÜRE ALAMIYOR

Sporx'in haberine göre; Ömer Faruk Beyaz, 1-1 berabere kaldıkları 12 Eylül'deki Eintracht Frankurt maçında 28 dakika ve 19 Eylül'de 3-1 kaybettikleri Leverkusen maçında ise 7 dakika süre aldı. Ömer Faruk Beyaz, Leverkusen maçı sonrası 4 maçta kadroya alınmadı. Son iki maçta ise kadroya alındı ancak oyuna giremedi.

Fenerbahçe'den giderken arkasına bile bakmamıştı! Ömer Faruk, Suttgart'ta formayı unuttu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Stuttgart Haberler

500

Yorumlar (4)

Mert koçak:

beter olsun. Hayatı boyunca oynayamaz inş

23
8
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

amin fenerbahceyi mumla arayacak nankör seni yetistiren külübüne hainlik ettin ah aldin

yanıt22
yanıt4
pentakill lol:

karakter olarak zayıf vücut olarak zayıf olan biri fenerbahçede başarılı olamazdı zaten. iyiki gitmiş. yakında döner ülkeye 2. lig ptt felan oynasın oralarda.

7
0
yanıtYanıtla
OKUR:

iki tane topa vurmayı beceren kendini bi halt sanıp kendine emek veren kişileri veya kurumu silip atıyor,ama sonuçta bi halt olmadıklarını anlıyorlar

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title