Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Beşiktaş'a karşı büyük sempatim var

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, babasının Beşiktaşlı olmasıyla ilgili gelen soruya, "Benim Beşiktaş'a karşı büyük bir sempatim vardır. Babam son derece demokrat bir insandır. Beşiktaş maçları hariç arar, sorar, sevinir." cevabını verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, beIN Sports'ta Güntekin Onay'ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Koç, "Babanız Rahmi Koç çok iyi bir Beşiktaşlı. Aranızda şakalaşma oluyor mu?" sorusuna, "Benim Beşiktaş'a karşı büyük bir sempatim vardır. Babam son derece demokrat bir insandır. Bu işe girmemi hiç desteklemedi ama girdikten sonra destekliyor. Beşiktaş maçları hariç arar, sorar, sevinir. Onun desteğini hissetmek önemli. Aramızda yapıcı bir rekabet var."cevabını verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Beşiktaş'a karşı büyük sempatim varRahmi Koç

"GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK YARIŞININ İÇİNDE OLUR"

Trabzonspor'un gençleşme projesini öven Ali Koç, sezona iyi bir giriş yapamayan Galatasaray ve Beşiktaş'ın da sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağına inandığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güntekin Onay Rahmi Koç Beşiktaş Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (24)

1903:

BEŞİKTAŞ HALKIN TAKIMIDIR

29
16
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!!:

EVET HALKINDI AMA ŞİMDİ ''HALKA'' TAKIMI OLDU.

yanıt3
yanıt5
YAPMA YAV!!!:

FENERBAHÇE SERMAYE, BEŞİKTAŞ AVAM TABAKASI, GALATASARAY ARİSTOKRATLARIN TAKIMIDIR. BÜTÜN BUNLARA İTİRAZ EDENLERİN TAKIMIDA TRABZONDUR.

14
27
yanıtYanıtla
ultratravesti:

Dingile bak google olmasa ismi doğru yazamaz ama '' ARİSTOKRAT ^der .

yanıt0
yanıt1
YAPMA YAV!!!:

TRAVESTİ, TAM ADAMINA DENK GELDİN, UÇURURUM GEL.

yanıt1
yanıt0
Fbjk:

Bu ülkede en sinsi takım cincondur her zaman beşiktaşi severiz derler en büyük zararı onlar vermiştir tarihi kirli beşiktaşdan çaldığı şampiyonluklar la doludur..ne demişler cincon gibi dostun olacağına fener gibi düşmanın olsun..emin ol ali başkan sen başkan olduktan sonra besiktaslilarin fenere karşı fikirlerini değişmiştir..artık uyandı beşiktaşlilar asıl nefret edilmesi gerekenin cincon olduğunu..

23
9
yanıtYanıtla
ADANAA:

Cinconlar sana yazık etmiş heralde :(

yanıt4
yanıt5
Bİ SİC:

TİR OL FBJK. Lİ ŞİKE ORTAKLARI. . .

yanıt5
yanıt7
Kaplan:

Senin bahsettiğin bjk den kupa çalma kanıtsız bir söylem. Ama fb nin Trabzonspordan çaldığı birkaç kupa ispatlı. dünya biliyor. Sadece kulübe ceza verilmedi. Şahıslar aldı ceza her yerden. Mallllllll:))))))))))))))))))

yanıt4
yanıt9
N E:

AYNEN DOGRU

yanıt1
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title