Haberler

Fenerbahçe, Alper Potuk'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de bir ayrılık gerçekleşti. Sarı lacivertli ekip, yaptığı resmi açıklamada Alper Potuk'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Fenerbahçe, 2013'ten bu yana takımda yer alan milli futbolcu Alper Potuk ile yollarını ayırdı. Yapılan resmi açıklamada tarafların sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiği belirtildi.

Sarı lacivertli ekibin resmi açıklaması şu şekilde:

"2013 yılından itibaren formamızı giyen Futbol A Takımımızın oyuncusu Alper Potuk ile yollarımız ayrılmıştır. 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi devam oyuncumuzla görüşmeler neticesinde sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Alper Potuk'a Kulübümüze geldiği günden bu yana takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz."

BU SEZON 8 MAÇA ÇIKTI

Kariyerine Eskişehirspor'da başlayıp son 7 yıl içerisinde çubuklu formayı sırtına geçiren Alper, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 8 maça çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Potuk Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (11)

MEMET33:

. . . . . VE 3 YIL SONRA, MERT HAKAN SÖZLEŞMEYİ FESHEDİP TAKIMDAN AYRILDI, VE EZİKLERİ YORUMLARI, OH BE KURTULDUK, DARISI CANERLE, GÖKHANA, BU JOSE SOSAYI KİM ALDI O DA GİTMELİ. . . . KOMEDİ TAKIMI MUZ CUMHURİYETİ, ACILARIN TAKIMI KÜÇÜK EMRAHIN TARAFTARI OLDUĞU TAKIM FENERBAHÇE.

4
2
yanıtYanıtla
Babayaro:

Cumhurbaşkanın müjdesi bir, bu haber iki, Sosa da gelirse 2020ye bakış açım tamamen değişir abi yaaa :))

6
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Mehmet Ekici Mehmet Topuz Alper potuk siz başka takımlara hainlik yapıp feneve gittiniz fenev sizi kapının önüne koyuverdi şimdi sıra mert Hakan da oda rezil olacak

1
4
yanıtYanıtla
Cahit:

İnşallah tüm karaktersizler bu hale düşer

yanıt0
yanıt0
UNI FB:

Bazen gerekiyor veda etmek sonmusse yetenek

3
1
yanıtYanıtla
cevap:

oynatmadığın futbolcunun bittiğini nerden anladın

yanıt0
yanıt0
FB:

SONUNDA BEEE :)

3
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

SIVASSPORU ISTEMEMESI BELKIDE FUTBOL HAYATININ Sonu OLABILIR. . ANADOLUDN Getirdigin TOPCUYA önce ISTANBULDA YASAMI ÖGRETECEKSIN. ISTANBUL YASAMI Ne topculari yutmadiki. . . . ??TOYLUK. . . SÖHRET. . . PARA. . . GENCLIK ve arkadaslar Bonuslari. . . .

1
1
yanıtYanıtla
SELÇUK:

freyi falanda bekletmeyin

1
0
yanıtYanıtla
Fb:

Şükür yarabbim.darisi diğerlerine

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title