Haberler

Fenerbahçe-Alanyaspor maçındaki VAR çizgisi dünya basınının gündeminde

Güncelleme:

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor'u 2-1 yendiği maçta VAR tarafından çekilen ofsayt çizgisi dünya gündeminde. İspanya'da Diario AS Twitter hesabından o anı takipçileri ile paylaştı.

Süper Lig 'in 17. haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Alanyaspor 'u 2-1 yenmişti. O maçta en çok konuşulan pozisyon 20. dakikada Mame Thiam'ın ofsaytta kaldığı pozisyondu.

VAR protokolü gereği hakem oyunun devam ettirirken, Thiam golü attıktan sonra hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. O anların ardından VAR'dan gelen ofsayt çizgisi bir hayli tartışmalara neden olmuştu. VAR tarafından çekilen ofsayt çizgisi dünya gündeminde de yer aldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Mücadelenin hakemliği Halil Umut Meler üstlendi. VAR koltuğunda Suat Arslanboğa ve AVAR koltuğunda ise Serkan Olguncan oturdu.

İspanya'da Diario AS Twitter hesabından o anı takipçileri ile paylaştı.

Fenerbahçe-Alanyaspor maçındaki VAR çizgisi dünya basınının gündeminde

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Twitter İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (151)

Ege.:

fb nin olduğu her yerde dünyaya rezil olmaya devam.

9
32
yanıtYanıtla
misafir:

bunu fb ile nasıl özdeştirdin nasıl bir kafa yapın var anlayamadım. burada eleştirlmesi gereken yayıncı kuruluş sen fb yi eleştiriyorsun

yanıt3
yanıt1
MAL EGE:

ZATEN OFSAYT VERİLDİ VAR ÇİZGİSİNİN FENERBAHÇE İLE NE ALAKASI VAR

yanıt4
yanıt1
Ellisekiz:

bahse konu fenerbahçe ise taca çıkan top bile çıkmamış demektir. siz nelerden bahsediyorsunuz.

26
12
yanıtYanıtla
8taş:

8taş değil miydi o? Malum Sivas maçı. . .

yanıt5
yanıt0
ekolito:

hadi ordan !

yanıt2
yanıt2
EYY EKOLITO:

ARENADA SON DAKIKALARDA TACTAN ATTIGINIZ GOLUNU NE CABUK UNUTTUN

yanıt4
yanıt1
Yavuz:

Futboldan birşey anlamiyanlara şunu bilin Fenerbahçe Türkiyenin en Büyük kulubüdür! Bizim Maclarimiza kendi Maclarinizdan daha cok odaklanan sizin gibi kuş beyinli Insalar oldukca Fenerbahçe Herzaman size heryerde gecirmeye devam edecek herberge Herzaman en büyük FENER

7
29
yanıtYanıtla
Fenerli:

Bir GS li de demiş ki az anlatsana GS den üstünlüğünüzü :))) Şimdi ben şöyle izah edeyim; 391 maçtan 146''sını FB 124 ünü GS kazandı. Ama biz avrupaya gittik ama biz kupa aldıklar bir kadının doğumuna engel olmuyor :)))

yanıt8
yanıt8
Bg:

FENERLİ, Siz kendinizi kiminle mukayese ediyorsunuz Gs UEFA kupasını aldı.

yanıt4
yanıt6
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title