Haberler

Fatih Terim kötü gidişatın faturasını 3 futbolcuya kesti! Formayı unutacaklar

Güncelleme:

Galatasaray'da peş peşe gelen kötü sonuçların ardından Fatih Terim, faturayı 3 futbolcuya kesti. Deneyimli hoca, sarı-kırmızılı takımda en çok eleştiri alan isimlerden Yedlin, Mustafa Muhamed ve Feghouli'ye ligin devre arasına kadar zorunlu olmadıkça forma vermeyecek.

Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'a 3-0 mağlup olan Galatasaray, galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Sarı-kırmızılıların ortaya koyduğu performans tepki çekerken, Fatih Terim 3 futbolcunun üstünü çizdi.

ZORUNLU OLMADIKÇA FORMA VERMEYECEK

Milliyet'in haberine göre; Alınan kötü sonuçlar Teknik Direktör Fatih Terim'i önemli kararlar almaya itti. Tecrübeli çalıştırıcı, en çok eleştiri alan isimler olan Yedlin, Mostafa Mohamed ve Feghouli'ye devre arasına kadar zorunlu olmadıkça forma vermeyecek. Ayrıca ocak döneminde de her üç futbolcuyla yolların ayrılmasının planlandığı öğrenildi.

AANHOLT UYARILACAK

Ligin ilk haftalarında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken, fakat bir anda büyük bir düşüş yaşayan Aanholt da Kayseri maçının kötüleri arasında yer aldı ve tepkilerden nasibini aldı. Hollandalı sol bekin performansından memnun olmayan teknik ekip oyuncuya gereken uyarıları yapacak.

TAYLAN'IN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİL

Kayseri maçında sürpriz şekilde şans bulan Alpaslan Öztürk'ün de ilk 11 için yeterli olmadığı görüldü. Tecrübeli futbolcunun verilen şansı iyi kullanamadığı belirtildi. Fatih Terim'in Taylan'ın performansından da hiç memnun olmadığı belirtildi.

MORUTAN'IN MALİYETİ AĞIR

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın maliyetinin daha ağır olduğu ortaya çıktı. Bonservisi için 3.5 milyon euro ödenen futbolcunun sözleşmesindeki bonus maddeleri dikkat çekti. Oyuncunun gerçek maliyeti ise 5.7 milyonu bulacak. Öncelikle bir sonraki satıştan Steaua Bükreş'e %20 pay verilecek. Dört yıl içinde Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınamaması halinde ise Rumen temsilcisine 1 milyon euro ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, aynı süre zarfında Avrupa Ligi'nde iki kez olmaması durumunda da toplamda 600 bin euro verecek. Öte yandan Morutan'ın 15 kez Galatasaray forması giymesi durumunda da ekstradan 600 bin euro daha ödenecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (1)

YOĞURTÇU :

ALTERNATİFİN Mİ VAR ??? ONLARDA FORMA ŞANSI BULDUKÇA OYNAMAZ ... EKSİK ETEK

7
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title