Haberler

Fatih Terim'in kızı, Ali Koç'u kendi sözleriyle vurdu

Güncelleme:

Fatih Terim'in kızı Merve Terim, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçının ardından sarı-lacivertlilere Ali Koç'un Galatasaray derbisindeki galibiyet sonrasında kullandığı sözlerle göndermede bulundu. Merve Terim, paylaşımında "Arkadaşlar neyi başardığınızı anlamıyorsunuz, büyük partiyi bozdunuz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Anadolu Efes, maçı son saniye basketiyle 82-81 kazandı ve seride durumu 2-1'e getirdi. Anadolu Efes'in bu galibiyetinin ardından Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den bir paylaşım geldi.

"BÜYÜK PARTİYİ BOZDUNUZ"

Kazanması halinde şampiyon olacak olan Fenerbahçe'ye Ali Koç'un derbi galibiyeti sonrasındaki sözleriyle göndermede bulunan Merve Terim, paylaşımında "Arkadaşlar neyi başardığınızı anlamıyorsunuz, büyük partiyi bozdunuz" ifadelerine yer verdi.

ALİ KOÇ, BENZER İFADELER KULLANMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray deplasmanında alınan galibiyetin ardından oyuncularını "Beyler neyi başardığınızı anlayın. Büyük bir partiyi dağıttınız. Yenilmezlik serilerini mahvettiniz. Sanatçılar gidiyor. Hazırladıkları podyumu kuramayacaklar" sözleriyle tebrik etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes Merve Terim Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Futbol Magazin Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (26)

AYHAN BAYRAK:

Fazla sevinme bebek

106
111
yanıtYanıtla
Kompis isik:

kimsin la srn

yanıt31
yanıt28
Perwer:

Paylaşım yapacağına babasının neden Galatasaray dışında hiçbir yerde başarılı olamadığına Bir baksın?

yanıt60
yanıt22
AYHAN BAYRAK:

Kompis bir gece ansızın anllarrsın sennn

yanıt12
yanıt14
Vll. Murat:

Seçil erzan ve ekibi

137
41
yanıtYanıtla
Hasan Ercan FINDIK:

Tam da bu yüzden Fenerbahçe..!

94
73
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Babanin fonları ne durumda kiz?

118
46
yanıtYanıtla
Selcuk Cidem:

Çarşamba günü gel beraber kutlayalım…

82
57
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

dipçik sen kendi TAKIMINA bak

82
52
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Ali Koç'a mı yürüyorsun kız? Uno momento sakramento çimento..

63
57
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title