Haberler

Fatih Terim'e sert eleştirileriyle bilinen Ahmet Çakar'dan olay çıkış: Vatanı mı satmış!

Güncelleme:

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'la golsüz berabere kaldığı maçı ünlü yorumcu Ahmet Çakar değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların aleyhine hakem hataları olduğunu belirten Çakar, Fatih Terim'e verilen cezaya da tepki gösterirken "Bu ülkede Fatih Terim'i en çok eleştiren adam benim. Ama bu adam ne yapmış, vatanı mı satmış! 6 maç ceza nedir?" ifadelerini kullandı.

Avrupa'da fırtınalar estiren Galatasaray, Süper Lig'de kötü gidişi durduramıyor. Sarı-kırmızılılar son olarak Yeni Malatyaspor'la berabere kalırken, ünlü yorumcu Ahmet Çakar karşılaşmada yaşanan hakem hatalarına dikkat çekti.

"GALATASARAY, İKİ HAFTADIR CİDDİ HAKEM HATALARIYLA PUAN KAYBEDİYOR"

Sporx'te yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı takımın aleyhine hakem hataları olduğunu söyleyen Ahmet Çakar "Galatasaray kumpasa geliyor. Galatasaray, iki haftadır ciddi hakem hatalarıyla puan kaybediyor. Trabzonspor ve Galatasaray maçlında usulen benzer iki pozisyonda birinde VAR'a gidildi. Birinde gidilmedi. Bunun adı çifte standart!" dedi.

"BU ÜLKEDE FATİH TERİM'İ EN ÇOK ELEŞTİREN ADAM BENİM"

Ahmet Çakar ayrıca "Bu ülkede Fatih Terim'i en çok eleştiren adam benim. Ama bu adam ne yapmış, vatanı mı satmış! 6 maç ceza nedir? TFF'deki Fatih Terim nefretinden dolayı bunlar oluyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ahmet Çakar Fatih Terim Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500

Yorumlar (3)

Murat ÖREN:

Türkiye'de futbol neden gelişmiyor. Bu kadar paralara neden böyleyiz derseniz. Galatasaray'ın oynadığı son iki lig maçına bakın anlarsınız. On sekiz ile yirmi dakika sakatlık bahanesi ile sahada yatan kalkmayan oyunu satan kaleciler. Çirkeflik çıkarmaya çalışan Fenerbahçe'de ve Malatyaspor'da futbol ile alakasız oyuncular. Korkak beceriksiz hakem kararları ve şov yapan teknik direktörler. Bunları gördükten sonra anlıyoruz ki Fatih Terim gerçekten büyük çok büyük bir futbol adamı.

19
6
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

fenerın hocasına baksana ne oynatıgı,ne yaptıgı bellı degıl bır soru sordularmı hemen kacıyor. adam yel degırmenleri ile dövüşüyor.

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

o da çok tınlıyor ya seni.Fatıh terım her zaman lıder bır hocadır.sızler eleştırdık çe o yukseldı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title