Haberler

Fabio Capello'dan Ibrahimovic'e Olay Sözler: Şut Çekmeyi Bilmiyordu

Güncelleme:

Ünlü Teknik Adam Fabio Capello, Manchester United'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic hakkında, "Juventus'a ilk geldiğinde şut çekmeyi bilmiyordu" ifadelerini kullandı.

Şu sıralar Çin Süper Ligi takımlarından Jiangsu Suning'in başında olan dünyaca ünlü teknik direktör Fabio Capello, gündemi sarsacak bir açıklamada bulundu.

71 yaşındaki İtalyan teknik adam, Manchester United'ın yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic hakkında hiç kimsenin bilmediği bir gerçeği ortaya çıkardı.

"ŞUT ÇEKMEYİ BİLMİYORDU"

Juventus'u çalıştırdığı dönemde İsveçli golcüyü kadrosunda bulunduran Capello, eski öğrencisiyle ilgili "Juventus'a ilk geldiğinde şut çekmeyi bilmiyordu." ifadelerini kullandı.

Profesyonel kariyerinde Ajax'ta yaptığı sıçramayla dikkatleri üzerine çeken Ibrahimovic, 2004 yılında Torino ekibinin yolunu tutmuş ve 2006'ya kadar da siyah beyazlı ekibin formasını terletmişti. (Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Fabio Capello Juventus Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Reis:

Şut çekmeyi bilmiyorsa niye Juventusa forvet olarak almışlar, onu da açıklasın.

13
0
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

hee ben öğrettim.

3
0
yanıtYanıtla
Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın.

0
3
yanıtYanıtla
Mehmet konuk:

Yetenek denilen şey insanda doğuştan olan bi şeydir Kapello bir sürü zengin aile çocugunu en iyi kulüplerin alt yapisina veriyor ama bi halt olmuyor çunkü yetenek yok İbrahimoviç de yetenek abidesi bi futbolcudur ha kendini daha gelistirip profosyonellik kazandı büyük kulüp formasının ağırliginı ögrendi dersen olur

0
0
yanıtYanıtla
Süleyman soli:

Gencken genclerbirligi istemedi ibrahimi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title