Haberler

F.Bahçe ve G.Saray ile adı anılan Ben Arfa, Almeira ile görüşüyor

Güncelleme:

Süper Lig devlerinin istediği Ben Arfa, İspanya 2. Lig ekibi Almeira'ya transfer oluyor. Almeira'nın teknik direktörlüğünü Guti Hernandez yapıyor.

Son yıllarda hemen hemen her transfer döneminde adı Süper Lig takımlarıyla anılan Hatem Ben Arfa, sürpriz bir imza atabilir. Geçen sezonu Rennes'de geçirdikten sonra bu sezonun ilk yarısında herhangi bir takımın formasını giymeyen ve Ocak ayında kendisine kulüp arayan Ben Arfa, İspanya 2. Lig takımlarından Almeria ile görüşüyor.

ANLAŞMA AŞAMASINA GELDİ

Fransa ve İspanya'daki bazı kaynaklara göre Ben Arfa, Almeria ile anlaşma aşamasına geldi. Ancak oyuncu yine de sözleşme imzalamadan önce gelebilecek daha iyi teklifleri de değerlendirmeyi amaçlıyor.

TEKNİK DİREKTÖRLERİ GUTİ

Özellikle adı son dönemde Lyon ile ciddi bir biçimde anılan Ben Arfa, Almeria'ya transfer olması durumunda takımıyla La Liga'ya yükselme mücadelesi verecek. Almeria 22 haftası geride kalan İspanya 2. Ligi'nde topladığı 39 puanla ikinci sırada yer alıyor. Almeria'nın teknik direktörlüğünü Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Guti Hernandez yapıyor. Bonservisi Galatasaray'da bulunan Valentine Ozornwafor da Almeria için ter döküyor.

(NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Guti Hernández Galatasaray İspanya Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (4)

Vatandas:

Bu adamda tiksinti geldi. Her sene bir takimimiza kakalanmaya calisiliyor. Git 2. ligde top oyna bizden uzak ol.

7
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

Bunlarda salak. Her sene avrupada oynayan ve tonlarca para verecek , taraftarı ronaldo messi gbi bağrına basacak takımı bırakıp 2. lige gidiyor

1
0
yanıtYanıtla
EMOXXX:

kuzey afrikalı topçudan olmaz. .

1
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ULA GELMEZSE GELME. KAÇ YILDIR BIKTUK BU MUHABBETTEN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title