Haberler

Eski dostlar rakip oldu! 7 gollü çılgın maçın kazananı Ronaldo

Güncelleme:

Suudi Arabistan Pro Lig'inde Real Madrid'in eski yıldızlarından Cristiano Ronaldo'nun takımı Al-Nassr, Karim Benzema'nın takımı Al-Ittihad'ı 5-2 mağlup etti. Ronaldo'nun iki gol attığı maçta, Benzema bir asist yaptı.

Suudi Arabistan Pro Lig'inde Ronaldo'nun takımı Al-Nassr deplasmanda Benzema'nın takımı Al-Ittihad'ı 5-2 yendi. Mücadelede 2 gol Ronaldo atarken Benzema 1 asisit kaydetti.

RONALDO'DAN DOUBLE

Konuk takım Al-Nassr'a galibiyeti getiren golleri 19 ve 68. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 38. dakikada Anderson Talisca ve 75 ve 82. dakikalarda Sadio Mane, Al-Ittihad'ın gollerini ise 14 ve 51. dakikalarda Abderrazak Hamdallah kaydetti.

PUAN DURUMU VE GELECEK HAFTA

Al-Nassr bu galibiyetle puanını 43 yaptı. Al-Ittihad ise 28 puanda kaldı. Al-Nassr bir sonraki karşılaşmasında deplasmanda Al-Taawon'a konuk olurken, Al-Ittihad'da deplasmanda Al-Tae'ye konuk olacak.

Eski dostlar rakip oldu! İşte 7 gollü çılgın maçın kazananı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Pro Lig Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Karim Benzema Real Madrid Al Nassr Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

mahalle sakini:

aylar önce messi'nin takımına son baktığımda gelenden 3 gidenen 5 yiyordu Arabistan'a gitti diye ronaldoyu aşağılayan ırkçı kafalar her hafta ronaldo haberi veriyor messinin adını hatırlayan yok bakıyorum

21
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title