Haberler

    9 Gollü Maçta Erzurumspor, Giresunspor'u 5-4 Yendi

    Güncelleme:

    1. Ligde Erzurumspor, evinde karşılaştığı Giresunspor'u 5-4 mağlup etti. Maçta iki de kırmızı kart çıktı.

    Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında BB Erzurumspor ile Giresunspor arasındaki maç gol düellosuna sahne oldu.

    Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı BB Erzurumspor 5-4 kazandı. Maçta 9 gol atılırken 2 kırmızı kart çıktı ve ev sahibi takım 1 penaltı atışını gole çeviremedi. Mücadelenin 2. dakikasında ev sahibi takım Gökhan Karadeniz ile 1-0 öne geçti. Ardından 4. dakikada Erhan Çelenk farkı 2'ye çıkardı.

    Konuk ekip 19. dakikada Ahmad Abed ile farkı bire indirdi. Giresunspor 53. dakikada Recep Aydın'ın golüyle skoru eşitledi. 2-2. Bu golün bir dakika sonrasında (54') Ahmad Abed, Giresunspor'u 3-2 öne geçirdi.

    MAÇ BİR ANDA 4-4'E GELDİ

    Erzurumspor 59. dakikada Erhan Çelenk ile yeniden eşitliği sağladı. 63'te ise Mert Nobre takımını 4-3 öne geçirdi. Giresunspor'dan Çağlar Birinci 65. dakikada Nobre'nin golüne cevap verdi: 4-4.

    Bu gol düellsunda sonucu belirleyen golü ise 90+4'te Bekamenga attı: 5-4.

    GÖKHAN KARADENİZ PENALTI KAÇIRDI

    Giresunsporlu Hüsamettin Tut, 80'de ikinci sarı kartını görerek takımını 10. kişi bırakırken 81. dakikada ev sahibi takımdan Gökhan Karadeniz bir penaltı atışından yararlanamadı. Mücadelenin 90+2. dakikasında ise bu sefer Erzurumspor'dan Nobre, ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.

    Bu sonuçla BB Erzurumspor puanını 40'a yükseltirken Giresunspor puanlarını 38'e çıkardı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Erzurumspor Kulübü Gökhan Karadeniz Giresunspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
    500

    Yorumlar (2)

    zıpkın:

    giresun cıkmakmistemiyor bundan sonra atı alan üsküdarı gecti mac satarlar

    3
    1
    yanıtYanıtla
    dadaş 25:

    Arkadaşlar atarken biraz usturuplu sallayın ne demek maç satmak bırakın bu ayakları işinize bakın iki takımda açık futbol oynadı çok iyi maçtı helal olsun iki takımada heyecenlı idi

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title