Haberler

    Ergin Ataman: "As Oyuncuları Dinlendirme Şansı Bulduk"

    Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, 90-72 kazandıkları Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. hafta maçında konuk ettiği Anadolu Efes'e 90-72 yenilen Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'un başantrenörü Serhat Şehit, rakiplerinin etkili oynayarak galip geldiğini söyledi.

    Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Serhat Şehit, maça istedikleri gibi başladıklarını aktararak, "Anadolu Efes'in performans olarak THY Avrupa Ligi'nde de yükseldiği bir dönem. Maalesef ilk yarı pota altında 30'da 10 gibi bir yüzdeyle oynadık. Büyük bir şansı kaçırdık. İkinci yarının başında dalgalanmalar yaşadık. Ciddi bir dış atış yüzdesiyle bizi yıprattılar." diye konuştu.

    Farkın açılması sonrası moral bozukluğuyla hücumda tempolarının düştüğünü anlatan Şehit, "Hücuma her geldiklerinde durduramıyor gibi olduk. Takımımızın önemli isimlerinden Kenny Hayes de yoktu. Artık çok çalışıp önümüzdeki maçlarda daha iyi olmak için çabalayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

    Ergin Ataman : "Net bir galibiyet aldık"

    Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman ise net bir galibiyet aldıklarını belirtti. Oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Ataman, şunları kaydetti:

    "İkinci yarının başında Beaubois'nın üst üste bulduğu üç sayılık basketlerle farkı yakaladık. Daha sonra da as oyuncuları dinlendirme şansı bulduk. Önümüzdeki hafta THY Avrupa Ligi'nde çift maç haftası. Net bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum."

    Shane Larkin'in sakatlığıyla ilgili de konuşan Ataman, "Larkin'in durumu maç günü belli olacak. Oynama şansı az da olsa var." ifadelerini kullandı.

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Arel Üniversitesi Büyükçekmece Anadolu Efes Ergin Ataman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
    title