Haberler

En Gözde Gökdeniz

Trabzonspor'un Milli Yıldızı Ligdeki Tüm Maçlarda Forma Giydi, 2539 Dakika Sahada Kaldı. Gökdeniz'e En Yakın İsim İse 2366 Dakika ile Kaptan Hüseyin.

Trabzonspor’un milli yıldızı ligdeki tüm maçlarda forma giydi, 2539 dakika sahada kaldı. Gökdeniz’e en yakın isim ise 2366 dakika ile kaptan Hüseyin.

TRABZONSPOR’un bu yıl en formda isimlerinden olan Gökdeniz Karadeniz, takımının 2006-2007 sezonunda Süper Lig’de oynanan tüm maçlarda forma giyme başarısını gösterdi. Milli oyuncu, 2539 dakika sahada kaldı. Gökdeniz’e en yakın isim ise bu sezon 2366 dakika sahada kalmayı başaran kaptan Hüseyin oldu. Ligde oynanan 29 maçta da ilk 11’de sahaya çıkan Gökdeniz, 7 Türkiye Kupası maçında forma giydi. Ligde toplam 7 gol atan yıldız futbolcu, 13 asistle de asist krallığında zirvede yer aldı.

Zorluğu aşan ruhumuz var

Bu arada farklı kazanılan Sakaryaspor maçının Trabzonspor için ölçü olmadığını belirten asbaşkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kupayla ilgili olarak "Trabzonspor’un tarihine ve görkemine yakışır bir şekilde iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Trabzonspor’un yapısında zorlukları seven ve bunları aşan bir ruh var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title