Haberler

    Inter, Emre Mor'u Transfer Edemeyen Sportif Direktörünü Kovdu

    Güncelleme:

    İtalyan ekibi Inter, Emre Mor'un transferini bitiremeyen Sportif Direktör Sabatini'nin görevine son verdi.

    Sportif Direktör Walter Sabatini'nin hem Inter hem de Jiangsu Suning takımlarındaki görevine son verildi. İtalyan basını ise Sabatini'nin transferdeki başarısızlıkları nedeniyle gönderildiğini belirtti.

    Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre iki takımdaki görevi yürütmekte zorlanan Sabatini'nin Emre Mor transferini bu yüzden bitiremediği kaydedildi.

    Yaz transfer döneminde Milli futbolcu ile anlaşan Sabatini, Çin'e gitmek zorunda kalmış ve Emre Mor transferi rafa kaldırılmıştı. Mor ise ardından Celta Vigo'nun yolunu tutmuştu.

    EMRE MOR'UN ARDINDAN PASTORE SONU OLDU

    Sabatini'nin öte yandan devre arası transfer döneminde Javier Pastore'yi transfer edememesinin de gönderilmesinde önemli etken olduğu kaydedildi.

    Bu transferlerdeki başarısızlık nedeniyle Inter yönetiminin sinirlendiği ve Sabatini'nin teknik direktör Spalletti'ye yeteri kadar yardımcı olamadığı nedeniyle gönderildiği iddia edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    furkan ışık:

    ben ronaldonun hayranıyım bitlis ahlata yaşıyorum onu abim gibi görüyorum benim adım furkan ışık ronaldo kadar top oyanadığımı söylüyorlar ben daha 13 yaşındayım belki 10 yıl sonra futbolcu olacam kim bilir o zaman bu mesajımı okuyun lütfen

    17
    2
    yanıtYanıtla
    MW:

    okuduk

    yanıt1
    yanıt2
    fifa:

    Fifa oynayıp bi adam bulamadın mı

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Erkan:

    Bende okudum Furkan,yüreğinle ruhunla çok çalış azimli ol pes etme sende olursun.Dediklerimi yaptığın zaman çok ilerlersin ama aynı önemlikte olan belkide daha önemlisi beyninle top oynaman.onuda yaparsan tam olursun.başarılar

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Fikri:

    Erhan abi bende yabsam olur mu?? Fena pes oynarım, Topu beynimle değilde kafamla oynarım. Olur mu ha olur mu erhan abi

    yanıt0
    yanıt0
    VBN:

    OKUDUK

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Erkan:

    Oturupta peste oynasan yada kritikte yapsan kafada saman oldumu bir şey olmaz.beyin lazım beyin

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title