Haberler

Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin ligde BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maç sonrası sarı lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu, göz yaşlarına engel olmadı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi son dakikalarda attığı gollerle 3-2 kazanan Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, maçın ardından duygusal anlar yaşadı.

Emre, karşılaşmanın 65. dakikasında Gökhan Töre'nin atıldığı pozisyon sonrası eleştirilerin odağı olmuştu. Maçın son düdüğüyle göz yaşlarını tutamayan tecrübeli futbolcuyu takım arkadaşı Serdar Aziz teselli etti.

Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor maçı sonrası gözyaşlarını tutamadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Emre Belözoğlu Ülker Stadı Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (58)

Tff mhk:

Hakemle maçı aldı fb yine

61
36
yanıtYanıtla
454345:

ne bu tekerleme mi

yanıt1
yanıt5
Yiğido:

İbretle bjk ve fb maçlarındaki hakemlerin maçı nasıl büyüklere verdiği ni izliyoruz

48
34
yanıtYanıtla
Nerenden:

Beşiktaş maçında ne oldu da bunu diyorsun? Beşiktaş çatır çatır kazandı.

yanıt2
yanıt11
Gurbetci:

Bjk hakkiyla mi kazan di. Bjk nin rakibini cabucak atti ama vida cift daliyor kirmiziyi vermeid ayrica burak Iki Kerr hakemi aldatmaya yönelik kendini atti ama sari kart bile görmedi oyunu terketmesi gereken burak maci kazandirdi ya o olmasayi Bjk maci nasil kazanacakti. Catir Catir kazanmis mis. Sen nerenle mac izliyon gardas

yanıt4
yanıt1
Burhan:

ibretle FB maçlarındaki rezaletleri de yazsaydın. . . iş bitmiş, Fenerin ipini çekmişler, en az 6 maç Feneri yok etmişler, sesiniz çıkmıyor, kendinize yapılınca ağlamaya başlıyorsunuz . . . Bu saatten sonra Fener e kıyak yapsan ne olur? Kaldı ki; çatır çatır aldı maçı FB. . .

yanıt0
yanıt11
Can:

Türk futbolu emre belezoğlundan ne zaman kurtulacak aceba?her maçta çirkeflik yapıyor yedek kulübesinden bile kırmızı kart görüyor.Fenerbahçede nasıl teknik heyette görev alacak.Yaptığı hareketler hiç uefa kupasını almış bir oyuncuya hiç yakışmıyor.

40
7
yanıtYanıtla
Xxxx:

Emek hırsızı yüzüne darbe almış gibi haybeden attı kendini âlâkası yok yazıklar olsun

23
13
yanıtYanıtla
HELAL:

emre diye yazılır ADAM DİYE OKUNUR

6
28
yanıtYanıtla
hangi emre?:

emre belözoğlu diyorsan uzaktan yakından alakası yok bebişim. . .

yanıt6
yanıt0
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title