Haberler

Emre Belözoğlu, Gelecek Sezon İçin Fenerbahçe Kararını Verdi İddiası

Güncelleme:

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe Kulübü'nde aynı zamanda takımdan gidecek isimlere büyük ölçüde karar verildi. Asıl sürpriz ise Emre Belözoğlu'nun futbolu bırakırsa, kulübe geri döneceği ve böylece sarı lacivertli ekibin yedek kulübesinden Yanal'a yardımcı olacak efsane bir isim olmuş olacak.

Bu sezon beklenenin uzağında kalarak taraftarını hüsrana uğratan Fenerbahçe'nin kadrosunda büyük bir değişim olması bekleniyor. Tam 13 futbolcusunun sözleşmesi biten sarı lacivertlilerde transfer dönemi yoğun geçecek.

BİR ÇOK İSİM VEDA EDECEK

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Performans olarak beklenileni veremeyen Islam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe'ye veda edecek. Bunun yanı sıra takımda Roman Neustadter, Martin Skrtel, Mathieu Valbuena, Roberto Soldado, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Volkan Demirel ve Erten Ersu'nun da sözleşmesi bitti.

EMRE SÜRPRİZİ!

Medipol Başakşehir'de merak edilen durum takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun yeni sezon öncesi nasıl bir yol izleyeceği. 38 yaşındaki futbolcunun aktif futbolculuk kariyerine son vermesi durumunda Fenerbahçe bünyesinde görev alacağı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Fotomaç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

Emrae:

Emre ve Volkan Türk futbolundan ömür boyu men edilmeli, stadyumlara bile alınmamalı, karekteri bozukların sporda yeri olmamalı.

10
5
yanıtYanıtla
Boş Yapma Emrae:

Fatih Terim mi yüceltilmeli? Boş yapma.

yanıt0
yanıt1
acun babadelan:

senın gıbı adilerden turk fıutbolu ne zaman kurtulucak fenerın yerınde olsam ıstemezdım

7
5
yanıtYanıtla
Fikir Adami:

Galatasaray ın son şampiyonluğu ile birlikte evet jübile zamanı gelmiş oldu :)

8
3
yanıtYanıtla
Tufan Özmen:

Tamam işte aranan kan bulundu. FB seneye kesin ligde kalır. Emre ender bulunan , çok ahlaklı, vefa duyguları içinde ve entellektüel bir spor insanıdır, hatta Koç Holding''e CEO olarak bile atanabilir. . . .

5
4
yanıtYanıtla
İMAMOĞLU:

mazbatayı alır almaz tüm galatasaraylıları istanbul dan sürgün edeceğim

3
3
yanıtYanıtla
gerçek ama acı:

ts li adam fb lileri gönderir puhaaaa

yanıt0
yanıt0
NURETTİN:

Bu Fener akıllanmadı gitti. Abdullah Avcıyı ve Emreyi alıp ne yapacaklar? Birisi 8 puan önde olan bir takımı''''Cumhurbaşkanının desteğine rağmen'''' şampiyon yapamayan bir hoca diğeri top oynamaktan başka her haltı iyen bir zavallı. Allah Fenerlilerin yardımcısı olsun.

2
3
yanıtYanıtla
DESTEK:

Doğru söyledin. Hakemlerin desteği lazım değil mi şampiyon olmak için.

yanıt1
yanıt0
zaza:

hakemler size destek olmasydı liğden düşmüştünüz canım benim

yanıt0
yanıt6
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title