Haberler

Elazığspor'un suskun golcüsü Bahattin Köse, ligdeki gol sayısını 2'ye çıkardı

Güncelleme:

Elazığspor'un Bahattin Köse, Amasyaspor FK maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 2'ye çıkardı. Bu golle takımına 3 puan kazandıran Bahattin'in formu taraftarları umutlandırıyor.

Elazığspor'un suskun golcüsü Bahattin Köse, ligdeki gol sayısını 2'ye çıkardı.

TFF 3. Lig 2. Grupta sezonun ikinci yarısına evinde aldığı Amasyaspor FK galibiyetiyle başlayan Elazığspor'da, takımın suskun golcüsü Bahattin Köse 3 puanı getiren isim oldu. Sezon ilk yarısını 1 golle geçen ve büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen hayal kırıklığı oluşturan Bahattin, son dakikada bulduğu kafa golü ile sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmış oldu. Son dakikada bulduğu golle takımın 3 puan almasında başrol oynayan Bahattin'in yükselen formu taraftarları da gelecek adına umutlandırıyor.

Beykan cezalı duruma düştü

Elazığspor'un tecrübeli kanat oyuncusu Beykan Şimşek ise Amasyaspor FK maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Mersin bölgesi hakemi Burak Doğru tarafından bu sezonki 4. sarı kartını alan Beykan, TFF 3. Lig 2. Grubun 17. haftasında deplasmanda oynanacak olan Pazarspor maçında forma giyemeyecek. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bahattin Köse Elazığspor Maç Sonucu Ceza Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title