Haberler

Dünya Ralli Şampiyonası

Antalya'nın Kemer İlçesinde Başlayan Türkiye Rallisi Öncesi Suzuki Pilotları Anderson ve Toni Gardemeister Antalya Durmazlar Otomotiv'de Ralli Severlere İmza Dağıttı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde başlayan Türkiye Rallisi öncesi Suzuki pilotları Anderson ve Toni Gardemeister Antalya Durmazlar Otomotiv'de ralli severlere imza dağıttı.

Dünya Ralli Şampiyonası'na bu yıl ilk kez katılan Suzuki 8. etap olan Kemer Rallisi öncesi iddialı olduğunu gösterdi. Suzuki pilotlarından Anderson ve Toni Gardemeister Antalya Durmazlar Otomotiv'de düzenlenen imza gününe katıldı. 3 ayaklı Akdeniz Rallisi'nin son etabı olan Kemer Rallisi öncesinde düzenlenen kokteyle katılan pilotlardan Toni Gardemeister daha önce 2 kez aynı pistte yarıştığını belirterek pisti iyi bildiğini ve etabı da en iyi yerde bitirmek için çalışacaklarını söyledi.

Pilotlar, pistteki taşlı bölümlerin fazla olmasından yakınırken araç içerisindeki güvenliğin daha fazla önem kazandığını dile getirdiler. Anderson, 2005 yılında gençler şampiyonası klasmanında birinci olurken, 2006 yılında yine birinci gelmişti. Anderson ise far podu ekleme parçalarıyla ilgili bir kural ihlali nedeniyle diskalifiye olmuştu.

(SÇ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title