Haberler

Dünya Kupası'nın açılış törenine damga vuran kare! Amerikalı ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi

Güncelleme:

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın açılış töreninde Dünya Kupası elçisi Ghanim Al-Muftah ile sahneye çıkan Amerikalı ünlü oyuncu Morgan Freeman'a sosyal medyada bazı kesimler tepki gösterdi. Katar'ın Dünya Kupası'nı organize etme hakkını FIFA'ya para vererek kazandığını savunan futbolseverler, "Kirli" diye tanımladıkları bu turnuvada ünlü oyuncunun sahneye çıkmasını sert eleştirdi.

2022 Dünya Kupası görkemli bir açılış seremonisiyle Katar'da başladı. Birbirinden farklı görsel şovların yapıldığı gecede, Amerikalı ünlü oyuncu Morgan Freeman'ın sahneye çıktığı anlar çok konuşuldu.

FUTBOLSEVERLER ÇILDIRDI

Açılış töreninde Dünya Kupası elçisi Ghanim Al-Muftah ile sahneye çıkan Amerikalı ünlü oyuncu Morgan Freeman'a bazı kesimler tarafından büyük tepki gösterildi. Katar'ın FIFA'ya para vererek turnuvayı organize etme hakkı kazandığını belirten bir kısım futbolsever, "Kirli" diye tanımladıkları Dünya Kupa'sının açılışında ünlü oyuncunun sahneye çıkmasını sert sözlerle eleştirdi.

Dünya Kupası'nın açılış törenine damga vuran kare! Ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİLDİ

Sosyal medyada bir kullanıcının, "Morgan Freeman'ı kara para, rüşvet ve 'köle işçiler' üzerine bina edilmiş bir Dünya Kupası'nın açılış seremonisinde görmek, hayatın bize attığı en büyük kazıklardan ve tarihin en hüzünlü şakalarından biri." ifadelerini kullandığı paylaşımı oldukça fazla etkileşim aldı.

Dünya Kupası'nın açılış törenine damga vuran kare! Ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi

"BİZ BÜYÜK BİR KABİLEYİZ"

Morgan Freeman törende yaptığı konuşmada, "Törendeki konuşmasında, "Bizi birleştiren şey, ayırandan daha büyüktür. Biz büyük bir kabileyiz ve dünya bizim çadırımız. Birlikte herkesi bir olmaya çağırabiliriz. Bu tüm dünyaya bir çağrıdır. Futbol insanları ve ulusları bir araya getirir. Ortak bir umut ve saygı bağı vardır. Futbol dünyayı genişletir, ulusları bu değerli oyuna olan sevgilerinde birleştirir. Ulusları bir araya getiren, toplulukları da bir araya getirir. Hepimizin bir futbol geçmişi var, Katar'ın da öyle." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Morgan Freeman Katar Haberler

500

Yorumlar (14)

Zamanla Akıllanan Adam:

BATINI EMPERYALİST LKEREİNDE DÜZENLENSE SESİNİ ÇIKARTMAYACAKLAR. MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE TURNUVA DÜZENLEDİ DİYE KÖPÜRÜYORLAR..

438
70
yanıtYanıtla
Geceden Karanlık:

Ne kadar boş ve bilgisiz tepkiler. Peki bu zamana kadar Avrupa'da yada Güney Amerika'da yapılan stadlarda bu şekilde ölümler olmadı mı ? Oldu hemde çok. Bu organizasyonu almak için rüşvet olmadı mı yine oldu konu sadece bir Asya yada orta doğu ülkesi olunca herkes olumsuz yorumlar yapıyor ama ovdukleri daha beter

434
51
yanıtYanıtla
mr.x:

yoksul alt tabakayı düşünmemesi ve sorgulamaması için futbol hapı iyi gelir.

195
23
yanıtYanıtla
Veli Otman:

Eğer siz satilik sanız mutlaka bir alici vardır bence kensçdilerini sorgulasınlar

165
12
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Laf edenler saydıkları sebeplerin merkezi ve kaynağı tüm dünyada katliam ve soygun yapmadığı ülke kalmayan amerika'nın 5 para etmez bir vatandaşını savunuyor.

141
24
yanıtYanıtla
Tezcan Tiflis:

Ne olmuş. Fifa diğerlerine bedava mı veriyor organizasyonu. Herkes satılıktır. Sadece bedeli farklıdır. Hepsi biraraya gelip rusyaya karşı direnecek kadar organizeler. Keşke biz müslüman ve türkler de böyle dayanışma içinde olabilsek.....

120
10
yanıtYanıtla
Kamil Buyrat:

200 milyar euro civarinda maliyeti oldu. Sadece oyun için delilik bu. Hastane altyapi tamam yine haddinden fazla. Turkiye ne kadar pay aldi Filistin li Suriyeli Afrikali Türkistan kardeşlerimiz ne faidesini gördü. Deve yarışları,.ok atmak , cirit , güreş bunlar milli sporlarimiz .

63
64
yanıtYanıtla
Kamil Buyrat:

Futbol turnovasi siyasete döndü, hepsi orda. Diyanet başkanımız yılda bir tane sigare içene israfdir haram diyebiliyor. Milyarlari futbol için harcayan katara laf yok. Katarin futbol ile alakasi da yok o halde o kadar milyarlari neden harcamış

49
63
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Iki yüzlü bati kalles bati! Alman haberleri Türkiyenin teröre karsi mücadelesini iftiraya çeviriyir sma kendi bakani almanya sinirlarini Afghanistan da koruyor diyebiliyor

74
11
yanıtYanıtla
Senol Akad:

Cok cok iyi yapmış aferin yüzyıllardır bizim beceremedigimizi yapmış helal hos

47
13
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title