Haberler

Dudak uçuklatan imza! Burak Yılmaz'ın yeni takımı netleşti

Güncelleme:

Lille'den ayrılmaya hazırlanan Burak Yılmaz, ABD'nin yolunu tutuyor. Burak Yılmaz'ın Inter Miami ile dolgun bir ücrete el sıkıştığı öğrenildi.

Temmuz ayında 37 yaşına girecek olan Burak Yılmaz, kariyerinin son imzasını atıyor. Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz, Fransızlara veda edip ABD'nin yolunu tutuyor. Tecrübeli golcünün yeni takımı da belli gibi.

EN CİDDİ TEKLİF

Portekiz maçı sonrası milli takımı bırakan Burak Yılmaz'ın adı Beşiktaş ve Adana Demirspor'la da anılıyordu ancak tecrübeli golcünün son durağı MLS oluyor. ABD ligi MLS'ten birçok talibi olan Burak Yılmaz, en ciddi teklifi Inter Miami'den aldı.

Dudak uçuklatan imza! Burak Yılmaz'ın yeni takımı netleşti

EV BAKMAYA BAŞLADI

Burak Yılmaz'ın David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Akşam'daki habere göre; 36 yaşındaki golcünün ABD'den ev bakmaya başladığı da kaydedildi. Hatırlanacağı üzere Inter Miami'nin golcüsü Gonzalo Higuain'in babası geçtiğimiz gün oğlunun futbolu bırakma kararı aldığını açıklamıştı.

SON İMZASI

Gelecek sezon MLS'te forma giymesine kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın kariyerinin son imzasını atacağı ve ABD macerasının ardından futbola veda edeceği öğrenildi. Burak Yılmaz 34 yaşında transfer olduğu Lille'de tarihi bir şampiyonluk yaşamıştı.

Dudak uçuklatan imza! Burak Yılmaz'ın yeni takımı netleşti

3 MİLYON DOLAR

36 yaşındaki Burak'ın bir sezon için 3 milyon dolar civarı bir ücret alacağı belirtildi. Mukavelenin ilk etapta 1 sezonluk olacağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı David Beckham Burak Yılmaz Lille Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (6)

Hakan Arslanoglu:

Gelmesin Türkiye ye..

113
28
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Bir sezona kırk iki milyon lira. Otuz altı yaşında bir oyuncu için güzel para.

62
8
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

bu nasıl futbolcu oldu onu araştırmak lazım

45
22
yanıtYanıtla
Huseyin Ali:

Milli lerin Dünya kupasına katılmamak sebebi 36 yaş sell by date'I geçmiş bir oyuncuya $ 3 milyon? You must be joken. Yalan haber .D Beckhamla bunu mukayese etmek ne oluyor.

36
23
yanıtYanıtla
Sadık:

Hani beyefendi Futbolu bırakıyordu

19
15
yanıtYanıtla
Recep Can:

Çok şükür milli takımı bıraktı Futbola devam

10
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title