Haberler

Denizlispor'da olağanüstü genel kurul yapıldı

Güncelleme:

Denizlispor'da olağanüstü genel kurul EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mehmet Uz, yeniden seçilerek güven tazeledi. Başkan Uz, kulübün borç durumunu ve transfer konularını açıkladı.

DENİZLİ,

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Denizlispor'da olağanüstü genel kurul EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Başka adayın çıkmadığı kulüpte mevcut Başkan Mehmet Uz, yeniden göreve seçilip güven tazeledi. Divan başkanlığını Erdal Otçu'nun yaptığı kongrede, oylama öncesinde konuşan Başkan Mehmet Uz, gözleri kapalı şekilde kulübü devralarak hizmet etmeye başladıklarını belirtti. Büyük fedakarlıklarla göreve başladıklarını ve buna rağmen Süper Lig'de küme düştüklerini ifade eden Uz, "Biz transferlerimizi yaparken 5 günde transferi açtık, 10 günde transferi tamamladık. Mevcut olan şartlarla 20 futbolcumuzu ve hocamızı aldık. Bir daha transfer yapamayacağımızı da hem kulüp olarak hem şehir olarak bizler biliyorduk. Düştü gözüyle bakılan takım ligde kaldı. Bizim için bu başarıydı ama başarı ligde kalmak olmamalıydı. Bizim transferi açmamız gerekiyordu" dedi.

Eski yönetimlerden kalan borçları açıklayan Başkan Uz, Denizlispor'un 6 milyon 900 bin Euro, 275 bin Sterlin, 49 bin Frank ve 231 bin Dolar borcunun bulunduğunu ifade etti. Dönem kuruyla 69 milyon TL olan borcun bugünkü karşılığının 229 milyon TL olduğunu açıklayan Mehmet Uz, "İki sezon boyunca toplamda 150 milyona yakın bütçemiz var. Bu paraların tamamını şahsımız, yönetim kurulu ve sponsorluklar karşılıyor. Maalesef geçen sezonki son 2 ayda ki gidişat kötü olunca ben de mevcut olan futbolcuların paralarını ödemedim. Bunların toplamı da 14 milyona tekamül ediyor. Çünkü  takım düşerken ben futbolcuların parasını ödeyerek ödüllendirmek istemedim" ifadelerini kullandı. Denizlispor'un yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Muhammet Kaplan, Ahmet Metin, Ali İnceören, Nedim Demirkan, Ferhat Yıldırım, Onur Kayhan, Özgür Sarıtaş, İsmail Kartal, Murat Saylan, Güray Özkan, Ahmet Yalın Yıldırım, Ferhat Tosun, Fatih Harktı ve Necip İrdem.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Mehmet Uz Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title