Haberler

Denizli spor: Denizli ekibi Kadınlar U15'te şampiyon oldu

Güncelleme:

Gelen Denizli haberine göre - Denizli ekibi Kadınlar U15'te şampiyon oldu Denizli temsilcisi Horozkentspor, son maçta Sultanlarspor'u 1-0 mağlup ederek ilk kez düzenlenen Kadınlar U15 Ligi'nin şampiyonu oldu.

- Denizli ekibi Kadınlar U15'te şampiyon oldu

DENİZLİ - Denizli temsilcisi Horozkentspor, son maçta Sultanlarspor'u 1-0 mağlup ederek ilk kez düzenlenen Kadınlar U15 Ligi'nin şampiyonu oldu.

Akkonak Stadı'nda oynanan ve her iki takım taraftarlarının da büyük ilgi gösterdiği maçta Sultanlarspor ile Horozkentspor karşı karşıya geldi. Ligin ilk haftasında oynanan maçı 2-1 kazanan Horozkentspor, karşılaşmayı Ecrin Naz Coban'ın 27. dakikada kaydettiği gol ile kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşma sonunda Horozkentspor taraftarları ve futbolcular şampiyonluğu oyun havası eşliğinde oynayarak kutladılar.

Derbi maçını değerlendiren Horozkentspor U15 Takımı Teknik Sorumlusu Ahmet Berber şampiyonluk için çok gururlu olduğunu dile getirerek "Çocuklarımızın üzerine çok düştük. Daha önce de U13'de namağlup olarak U13'de de Türkiye şampiyonu olmuştuk. Burada da U15'de şampiyon olduk. A takımımızda bütün maçlarını kazanarak 1'inci lige çıktı. Kızlarımız için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz" dedi.

Horozkentspor Teknik Sorumlusu Osman Kıraç da U15 Ligi'nin oynanıp oynanmayacağının belli olmadığını ancak kendilerinin maçlar oynanacakmış gibi hazırlıklarına devam ettiklerine dikkat çekerek, "Neticede 3 takımın katılımı ile oynandı. Daha sonra takımlardan birisi ligden çekildi ve biz iki maç yapmış olduk. Aslında bu yaş grubunda şampiyon olmak yada skorlar hiç önemli değil, amaç futbolcu yetiştirmek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ecrin Naz Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title