Haberler

Dengeleri bozacak takas! Mesut Özil gidiyor Talisca geliyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'le yollar ayrılıyor. Mesut Özil ile eski Beşiktaşlı Anderson Talisca'nın takas olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan basını Al Nassr kulübünün, Mesut Özil'in transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını manşetlere taşıdı.

Dengeleri bozacak takas! Mesut Özil gidiyor Talisca geliyor

AMAÇ TAKAS

Ancak Takvim'in derlediği bilgilere göre Fenerbahçe'nin başka bir planı var. Fenerbahçe, Al Nassr kulübü ile zaman zaman sorunlar yaşayan Anderson Talisca'yı Mesut ile takas ederek kadrosuna katmak istiyor. F.Bahçe bu transfer için bir miktar para vermeye de razı.

Dengeleri bozacak takas! Mesut Özil gidiyor Talisca geliyor

BEŞİKTAŞ PEŞİNDE

Zira 28 yaşındaki Brezilyalı 10 numaranın piyasa değeri yaklaşık 12 milyon Euro civarında bulunuyor. Talisca'yı eski takımı Beşiktaş'ın da istediği biliniyor. Ancak takas faktörünü elinde bulunduran Fenerbahçe'nin, daha avantajlı durumda olduğu görülüyor. Önümüzdeki 1-2 hafta ise çok önemli.

Dengeleri bozacak takas! Mesut Özil gidiyor Talisca geliyor

ALİ KOÇ ÇOK İSTEKLİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da Beşiktaş'ın eski Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'ya Sarı-Lacivertli formayı giydirmeyi çok arzu ettiği ortaya çıktı.Başkan Koç'un hedefi bir de tartışılmaz golcü. Bu iki mevkiyi, şampiyonluğun anahtarı olarak görüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anderson Talisca Mesut Özil Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

ERKAN :

öff yaa her ay talisca bizden bir takıma gidiyor. her ay talisca haberi var maşallah ta taliscanın bundan haberi var mı?

22
0
yanıtYanıtla
ferfer:

adam yurt dışındayken yağa yatırıp bala batırıyordunuz şöyle oynuyor böyle oynuyor dünya yıldızı bilmem nesi diye şimdi noldu?????Türk futboluda futbolcusuda çöptür nokta nerde olursa olsun,yetenek yok ya niye zorluyorsunuz Allah o yeteneği bu ülkeye vermemiş yapacak bişey yok

15
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title