Haberler

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen: "12 maçlık cezayı yetersiz buluyorum"

Güncelleme:

Misli.com 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği'nin başkanı Arif Gülen, 17. hafta karşılaşmasında futbolcularına tekme atan Büyükçekmece Tepeciksporlu Alper Sürücü'ye Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 12 maç men ve 3 bin...

Misli.com 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği'nin başkanı Arif Gülen, 17. hafta karşılaşmasında futbolcularına tekme atan Büyükçekmece Tepeciksporlu Alper Sürücü'ye Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 12 maç men ve 3 bin 600 lira para cezasını yetersiz bulduğunu söyledi.

Gülen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tip hareketleri ve futbolcuları Türk futbolunda görmek istemediklerini belirterek, "Eğilmiş bir oyuncuya uçan tekme atan bir kişinin futbolcu olmaması gerekir." dedi.

O darbeyi alan futbolcunun ciddi sağlık sorunları yaşayabileceğini ifade eden Gülen, "Maç bitmiş, gelip uçan tekme atıyorsan, buna ne denebilir? PFDK'ye bakarsan onlar da en üst cezayı verdiklerini söyleyecekler. Sahada bir futbolcu ne yaparsa lisansı iptal edilir? Bunu sorgulamak lazım. 12 maçlık cezayı yetersiz buluyorum. Verilecek en üst sınır buysa eğer, bizim TFF delegeleri olarak oturup bununla alakalı PFDK'nin elini güçlendirecek kararlar almamız lazım. Bir futbolcu sahada meslektaşının kafasına kramponla uçan tekme atıyorsa, meslekten men edilmesi lazım." diye konuştu.

Büyükçekmece Tepecikspor'un başkanından, Alper Sürücü'nün lisansını feshetmesini beklediğini dile getiren Gülen, böylesi bir kararın herkes için emsal olabileceğini vurguladı.

Gülen ayrıca, maç bitiminde tekmeye maruz kalan futbolcuların darp raporu aldığını ve süreci avukatların takip ettiğini sözlerine ekledi.

Kocaeli'de 7 Ocak'ta oynanan ve 1-1 sonuçlanan Darıca Gençlerbirliği-Büyükçekmece Tepecikspor maçının ardından iki takım oyuncuları arasında kavga çıkmıştı. Ev sahibi ekibin futbolcuları, kendilerine tekme attığı gerekçesiyle rakip oyuncu Alper Sürücü hakkında şikayette bulunmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Darıca Gençlerbirliği Büyükçekmece Arif Gülen Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title