Haberler

Cyberpunk 2077 Ray Tracing teknolojisiyle geliyor

Güncelleme:

Merakla beklenen Cyberpunk 2077 isimli oyun, gerçek zamanlı Ray Tracing teknolojisiyle geliyor.

NVIDIA ve CD PROJEKT RED Geforce RTX'in Cyberpunk 2077'nin resmi teknoloji partneri olduğunu duyurdu. İki şirket gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisini oyuna entegre etmek için birlikte çalışacak. Cyberpunk 2077, E3 2018'de 100'ün üzerinde ödül kazanırken, Gamespot da oyunu "son 10 yılın en fazla beklenen oyunlarından biri" olarak nitelendiriyor. Oyun CD PROJEKT RED'in çok beğenilen ve sayısız "Yılın Oyunu" ödülünü kazanan The Witcher 3: Wild Hunt'dan sonraki projesi olma özelliğini taşıyor. Diğer taraftan NVIDIA ve CD PROJEKT RED, 10 yıldan uzun bir süredir teknoloji konusunda işbirliği yapıyor.

"IŞIN İZLEME, GERÇEKÇİ GÖRSEL EFEKTLERİ SAĞLAYAN BİR TEKNİK"

NVIDIA Geforce Pazarlama Müdürü Matt Wuebbling: "Cyberpunk 2077 'First-Person' perspektifiyle, derinlemesine 'Role-Playing' deneyimiyle aynı zamanda hikâyesini anlatmak için karmaşık ve sürükleyici bir dünya yaratan son derece iddialı bir oyun. Bize göre Cyberpunk dünyası, ışın izleme teknolojisinin getirdiği gerçekçi ışıklandırma özelliğinden çok büyük oranda faydalanacak" dedi. Işın izleme, filmlere ultra gerçekçi görsel efektleri sağlayan gelişmiş bir grafik tekniğidir. NVIDIA GeForce RTX ekran kartları, ışın izlemeyi hızlandırmak için özel olarak tasarlanmış bir işlemci çekirdeği içeriyor, böylece oyunlardaki görsel efektler gerçek zamanlı olarak elde edilebiliyor.

"CYBERPUNK 2077 AKSİYON-MACERA OYUNUDUR"

CD PROJEKT RED Stüdyo Müdürü Adam Badowski de, "Işın izleme, oyunda ışığın kalabalık bir şehir ortamında nasıl davrandığını gerçekçi bir şekilde canlandırmamızı sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde zaten son derece etkileyici olan oyunda yarattığımız mega şehre farklı bir derinlik ve dikeylik katmanı ekleyebileceğiz." diye konuştu. Cyberpunk 2077 güç ve sihir takıntılı karanlık bir şehirde, aksiyon-macera türünde bir açık-dünya oyunudur. Oyun, V adında ölümsüzlüğün anahtarı bir tür 'İmplant'ın peşinde olan bir paralı askerle oynanıyor. Karakterinizin siber yazılımını, yeteneklerini ve oyun stilini kişiselleştirebilir ve yaptığınız seçimlerin şekillendirdiği hikayenin ve dünyanın yaşandığı geniş bir şehri keşfedebilirsiniz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

beyoğlu:

Dün Aorus 2080ti aldım 1100 pound. Üzülmeyin. Ne yapabiliyorsanız onu yapın. Dünyadaki gelişmelere kapalı olacak umutsuz bir gençlik var türkiyede. Avrupa sizi kıskanıyor bunu unutmayın.

3
1
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

Dünyayı soyguncu çeteleri yönetiyor.

1
0
yanıtYanıtla
azad:

25 bin liraya ekran kartı satmak için uydurdukları sahtekarlıklardan biri sazan gibi bunlara inanmayın fiyatların uçmasına sebep olanlar akılsız kullanıcılar malesef.

0
1
yanıtYanıtla
1234:

adamlar kendi parasına 3bine alıyor sende dolar 6tl ise bu onların sorunu değil

yanıt11
yanıt5
cemil:

millet aç aççç!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title