Haberler

    Conor McGregor'ın teyzesi hayatını kaybetti! Corona virüsü şüphesi...

    Spor Arena Dış Haberler | Dünyaca ünlü İrlandalı karma dövüş sanatları ustası Conor McGregor, teyzesinin ölüm haberiyle sarsıldı.

    Spor Arena Dış Haberler | Dünyaca ünlü İrlandalı karma dövüş sanatları ustası Conor Mcgregor, teyzesinin ölüm haberiyle sarsıldı.

    Kişisel Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yapan başarılı sporcu, teyzesi Anne'nin ölüm haberini telefonla aldığını duyurdu. Duygusal bir metin paylaşan Conor McGregor'ın söz konusu mesajında yer alan corona virüsü detayı kafaları karıştırdı.

    Acı habere isyan eden Conor McGregor, teyzesinin corona virüsü yüzünden hayatını kaybetmiş olabileceğini düşündüren ifadeler kullandı.

    McGregor, "Telefonum çaldı ve sevgili teyzemin öldüğünü öğrendim. Artık böyle yaşayamıyorum. Lanet olası virüs! Neler oluyor? Ailemle bir adaya geldim. Denize bakıyorum ve derin nefes alıyorum." dedi.

    Conor McGregor'un teyzesinin corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    İrlandalı sporcunun kız kardeşi Erin Gregor da 4 gün önce yaptığı paylaşımda teyzesinin hayatını kaybettiğini duyurmuş ancak corona virüsüyle alakalı herhangi bir detay vermemişti.

    İRLANDA'DA YALNIZCA 1 ÖLÜM GERÇEKLEŞTİ

    Resmi makamlara göre İrlanda'da şimdiye dek 90 kişinin corona virüsü testi pozitif çıktı. 90 vakadan yalnızca 6'sının ciddi olduğu ve sadece 1 kişinin hayatının kaybettiği biliniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Conor McGregor Instagram Spor Haberler

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi!
    Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

    Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title