Haberler

Chelsea Kaptanı Gary Cahill: Beşiktaş Gelmesin

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligindeki muhtemel rakiplerinden İngiliz devi Chelsea'nın kaptanı Gary Cahill, "Beşiktaş son derece tehlikeli bir takım, onlar çıkmasın" dedi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinden biri olan Chelsea'de kaptan Gary Cahill kura hakkında konuştu. İngiliz futbolcu "Takım arkadaşlarım ve hocam kurada Beşiktaş'ın çıkmasını istiyor ama ben Barcelona ya da PSG'yi tercih ederim" dedi.

"BARCELONA VEYA PSG'Yİ TERCİH EDERİM"

Şampiyonlar Ligi'nde pazartesi yapılacak kura çekimi öncesinde Chelsea'nin kaptanı Gary Cahill konuştu. Tecrübeli futbolcu, "Ya Beşiktaş ya Barcelona ya da PSG ile eşleşeceğiz. Açıkçası takım arkadaşlarım ve hocam Beşiktaş'ın çıkmasını istiyor. Ben ise böyle düşünmüyorum. Barcelona veya PSG'yi tercih ederim. Çünkü ilerlemek istiyorsak bir ara bu takımlarla oynayacağız. Şimdi veya sonra fark etmez. Beşiktaş da son derece tehlikeli bir rakip. Zaten lider çıktılar" dedi.

"HARİKA BİR TARAFTARI VAR"

Cahill sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kafamızda bazı planlar var ama tur atlayamazsak bunların hiçbir önemi kalmayacak. Beşiktaş'ın harika bir taraftar desteği var. Ayrıca bu tura yükselen takımların hepsi son derece güçlü." (Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gary Cahill Beşiktaş Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (14)

giray:

Bu daha başlangıç çok daha fazla yükselecek kartalım

12
0
yanıtYanıtla
URFALIBJK:

Zoruna gidenleri görüyorum sanki :))

11
0
yanıtYanıtla
HIRBO:

BALLITAŞ BASELİ ÇEKİP ÇEYREK FİNALE ÇIKACAK AHANDA BURAYA YAZDIM

4
6
yanıtYanıtla
Van Helsing:

Sizde bizim sayemizde avrupa da oynarsınız kaç senedir ülke puanına ne katkınız oldu...

yanıt4
yanıt1
jhonny Sins:

fikret orman bonservisim elimde, pardon elimdeki başka birşeymiş

1
6
yanıtYanıtla
Gollum:

8 taş

1
5
yanıtYanıtla
Futbol:

Kiskanclik boyle bir şey sende haklisin:)

yanıt0
yanıt0
ıhhh:

at hırsızı

yanıt0
yanıt0
Can:

barca veya psg ciksin diyor adam resmen. . . bence bjk ye bayernda ciksa olur. . . gerci gecen 3-1 yendiler psg ye karsi. . . dinesz ve basel belki en iyisi olur. . .

2
0
yanıtYanıtla
Gsli:

Bu rakibin söylediği söz ise beşiktaşı taktir etmek gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title