Haberler

Ahmet Nur Çebi Gökhan Töre'yi, "İstediğin parayı oynayarak kazanırsın" diyerek ikna etti

Güncelleme:

Beşiktaş, Gökhan Töre transferini tamamlarken, bu oyuncuyla kısa bir görüşme yapan Başkan Ahmet Nur Çebi yıllık ücret konusunda, "Şartlarımız belli. İstediğin ücreti almak istiyorsan, oynayıp kazanırsın" diyerek ikna etti ve milli futbolcuyla yıllık 4.5 milyon TL garanti ücrete anlaşma sağlandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yılan hikayesine dönen Gökhan Töre transferini, yaptığı yarım saatlik görüşme sonrasında noktaladı ve oyuncuya imzayı attırdı.

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden Töre, siyah-beyazlı ekiple masaya oturmuş ancak anlaşma bir türlü gerçekleşmemişti. Beşiktaş'tan yıllık 1.2 milyon euro istediği iddia edilen oyuncuya Beşiktaş'ın teklifi ise 600 bin euro olmuştu. Aradaki uçurum nedeniyle bu transfer bir türlü gerçekleşmezken devreye Başkan Ahmet Nur Çebi girdi. Dün oyuncuyla bir görüşme yapan Çebi, yaklaşık yarım saatlik görüşme sonrasında Gökhan Töre'ye imzayı attırdı.

4.5 MİLYON TL GARANTİ ÜCRET

Gökhan Töre ile bir görüşme gerçekleştiren Ahmet Nur Çebi, "İstediğin parayı kazanmak istiyorsan, oynadıkça kazanırsın" ifadelerini kullandı ve Töre'yle anlaşma sağlandı.

Beşiktaş, Gökhan Töre'ye 4.5 milyon TL garanti ücret verecek ve maç başı da 100 bin TL ödeyecek. Töre, 40 maçta forma giyerse, yıllık ücreti 8.5 milyon TL'ye yükselecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Nur Çebi Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (5)

ESKI FUTBOLCU:

bu adamlarin akli yok, bu yasta ben ondan daha iyi oynarim. Vallahide yazik billahide yazik bu gibi adamlara verilen paralara. Yeter bitirdiniz güzelim takimlarimizi.

3
3
yanıtYanıtla
bjk:

BOŞ FUTBOLCU

0
1
yanıtYanıtla
1903:

Yüksek maliyet bedeli için VİDA yı göndermek için çırpınırken bu parada çok değilmi

0
1
yanıtYanıtla
uieUİEuie:

vidanın yıllık maliyeti 3, 7 milyon euro törenin aldığı euro hesabı ne ediyor bak bakalım çok uygun kanat oyuncumuz yok ihtiyacımız var zten

yanıt1
yanıt0
HARPİA:

O zaman transferde adı geçen bütün futbolcular ile Sayın Çebi yüz yüze görüşsün ikna etsin maaşlarında indirime gitmeyen futbolcular ile Sayın Çebi yüz yüze görüşmemiş miydi ! Ayrıca Kalinic meselesi için Bizzat Sayın Çebi gidip Atletico De Madrid Yöneticileri ile yüzyüze konuşsun madem bu kadar ikna etme potansiyeli var göstersin o zaman .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title