Haberler

Çaykur Rizespor'da Hedef Yaralı Beşiktaş'ı Yenmek

Turkcell Süper Ligi'nin 10. Haftasında Pazar Günü Oynayacağı Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Sürdüren Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Saffet Susiç, Kendi Sahalarında Puan Kaybetmek İstemediklerini Belirterek, "Bir Gerçek Var Ki, Kendi Sahamızda Çok İyi Oynuyoruz. Çocuk...

Turkcell Süper Ligi`nin 10. haftasında pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri`nde sürdüren Çaykur Rizespor`da teknik direktör Saffet Susiç, kendi sahalarında puan kaybetmek istemediklerini belirterek, ¨Bir gerçek var ki, kendi sahamızda çok iyi oynuyoruz. Çocuklarım burada büyük bir iş başarıp iyi bir netice alacaktır. Buna inanıyorum. Tabii Beşiktaş Türkiye`de dört büyük kulüpten biridir. Onların hedefi şampiyonluktur. Ellerinden geleni yapacaklardır. Ama biz de teslim olmayacağız, elimizden geleni yapacağız. Bize de şiddetle puan lazım. Puan almak için her şeyi yapacağız. Galibiyet sözü vermiyorum ama elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın¨ dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana`yı futbolculuk döneminden itibaren tanıdığını belirten Susiç, ¨Gerçekten futbolculuğu antrenörlüğünden çok çok daha üstündü. Beşiktaş`a gelmeden önce çok iyi ve büyük takımlarda çalıştı. Demek ki iyi bir hocadır¨ diye konuştu.

Ç.Rizespor takım kaptanı Altan Aksoy ise, bugüne kadar çok istikrarlı bir çizgi yakalayamadıklarını belirterek, ¨Bazı maçlarda iyi, bazılarında kötü oynadık. Ama Beşiktaş maçında taraftarlarımıza iyi futbol oynayan bir Rizespor göstermek istiyoruz. Güzel futbolla puanları alan taraf biz olacağız. Bundan sonra da istikrarı yakalarız¨ dedi. Beşiktaş`ın iyi bir ekip olduğunu belirten Altan, ¨Beşiktaş genç ve diri bir ekip. İyi mücadele ediyorlar. Şuanki performanslarıyla belki isteneni tam olarak veremediler, ama iyi konumdalar. Genç ekip olduğu için gün geçtikçe daha iyi olabilirler¨ dedi.

Serhat ve Cem ise Beşiktaş` ı artık dört büyük olarak görmediklerini belirterek, ¨Son haftalarda büyük takımlar hep puan kaybetti. Artık büyük takım diye bir şey kalmadı. Biz de Beşiktaş` tan puan almak istiyoruz¨ dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title