Haberler

Caner Erkin skandalına Rıdvan Dilmen'den ses getiren isyan: Bunun dünyada benzeri yok

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Caner Erkin 3 maçlık cezasını çektikten sonra indirime giden TFF'yi topa tuttu. Dilmen, "Küfür falan etmiyor. 3 maç ceza veriyorsunuz. Bodrum ve Alanya maçlarında adam cezasını çekiyor, sonra 1 maça indiriyorsunuz. Caner'e borcunuz var, ödeyecek misiniz? Bunun dünyada benzeri yoktur" dedi.

Karagümrük forması giyen Caner Erkin, Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Erkan Özdamar'a itirazlarından dolayı direkt kırmızı kart görmüştü. 3 maç ceza alan Caner, Bodrum ve Alanya maçlarında forma giymedi. Ardından cezası 1 maça indirildi.

Caner Erkin skandalına Rıdvan Dilmen'den ses getiren isyan: Bunun dünyada benzeri yok

"CANER'E BORCUNUZ VAR"

Rıdvan Dilmen, TFF'nin bu tutumunu çok sert şekilde eleştirdi. Dilmen, "Caner Erkin, 3 maç ceza aldı. Bodrumspor ve Alanyaspor maçlarında cezasını çekti, oynamadı. Daha sonra Tahkim Kurulu cezayı 1 maça indirdi. Caner'e 1 maç borçlusunuz. Bunun bir benzeri yoktur dünyada" yorumunu yaptı. Bu değerlendirme kısa sürede sosyal medya gündeminin zirvesine yerleşti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Caner Erkin Haberler

500

Yorumlar (2)

sadece kadir:

tff elin inşaat firması yönetyicisi ve futbolun f sinin bilmeyen otlaqçılarıyla doldurursanız daha çok komedi kararlar verirler.

45
5
yanıtYanıtla
Orhan bilgin:

eskıden fılmlerde lordlar vardı. turkıyenın tff baskanıda teknık traktörde futbolcuda kulup baskanlarına ayrı parantez acmak lazım futbol yorumcularıda hepsı gokten zembılle ınmısler ve futboldan anlamazlar TURKIYENIN FUTBOLU ESITTIR SİYASET AYNISI koltugu kaptımı bırakmaya nıyetı olmaz sıyasette oyle 20 yıldır kaybıdıyorlar halen oturanlar var bahcelı kılıctaroglu saymakla bıtmez sarıgul karamanoguları

24
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title