Haberler

Caner Erkin'den Eşi Asena'ya 100 Bin Euroluk Araba

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, eşi Asena'ya 100 bin euro değerinde otomobil aldı.

Skandallarla adını duyuran çift bu kez lüks hediyelerle gündeme geldiler. Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin, 2015 model Mercedes Viano satın aldı.

ASENA İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Yaklaşık 100 bin euro değerindeki aracı eşi Asena Erkin'in isteğine göre dizayn ettirmek için de kesenin ağzını açtı. Erkin, içi deri kaplama olan, çift buzdolaplı ve televizyonlu aracını bu hafta teslim alacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (10)

ahmetypolat:

bu karıdan kurtulmak varken araç neyin nesi senin adaına üzülüyorum caner

23
3
yanıtYanıtla
zuhal:

iyide bu kadın bunu aldatmıyormuydu, boşuna dememişler bu erkek milletinin canına okursa kıymetli olursun diye. . .

19
6
yanıtYanıtla
zuhal:

the one kardeşim ne o sana da o tip kadınlar yaranabiliyor her halde, ne o çok mu başına geldi. :))

yanıt0
yanıt0
temhem nasık:

al oglum al allahın boynuzlusu

19
4
yanıtYanıtla
ARZU:

ÜMİT KARAN RESMEN DOĞRULADI BOYNUZLAMA OLAYINI. KISACA BİTTİ GÖZÜMDE BU ÇİFT. AHLAKSIZLAR. ASLINDA CANERE KIZMAYIN BENCE TENCERE KAPAKLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ

17
5
yanıtYanıtla
MEDYAA AYIRACAK BU GİDİŞLE..:

Yazık bu adama yaz eğerki bazı şeyler doğru ise gerçekten bu kadının yatacak yeri yok öbür tarafta , , , yok eğerki iftira ise yapanların yeri yok diğer tarafta bırakın artık şu insanların yakasını yazık yani ne kadar acı birşey aile hayatına müdahale tum turkıyeye rezil olmaları. . .

17
2
yanıtYanıtla
ALİ VEYA VELİ:

BU HERİF MALIN ÖNDE GİDENİ. . LA OLUM BIRAK ŞU KARIYI BAŞKA KARILARMI YOK MEMLEKETTE BOYNUZLU. .

12
7
yanıtYanıtla
hayrettin dogan:

Bu simdi Mercedes reklami mi yoksa bir futbolcuyla evlenip adini skandallara yazdirip prim yapan hatunun reklami mi???

16
1
yanıtYanıtla
AntikA:

Genişlik zor zanaat !

4
0
yanıtYanıtla
CIVIDI:

BU DÜNYADA CANERİN KARISI OLMAK VARMIS ÖZGÜRLÜKTE SINIR YOK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title