Haberler

Büyükşehir GSK'de başantrenör değişikliği

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, bünyesine Başantrenör Hikmet Şahin Ateşdağlı'yı dahil ettiğini açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, bünyesine Başantrenör Hikmet Şahin Ateşdağlı'yı dahil ettiğini açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde emin adımlarla ilerliyor. Başantrenör değişikliğine giden Büyükşehir GSK, Ateşdağlı ile ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen Takım, final grubu maçları için parkede mücadelesini sürdürüyor.

"Tecrübeli bir takım"

Şimdiye kadar birçok takımda antrenörlük yaptığını ifade eden Ateşdağlı, Mersin'e yabancı olmadığını belirterek, "Burada bu sene gayet güzel bir oluşum var. Ligin sonu olmasına rağmen keyifli bir organizasyon var. İnşallah daha keyifli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Takım lige çıkmak için kurulmuş, yani TBL'ye çıkmak için kurulmuş. Şanssızlıklar yaşamışlar. Ondan dolayı biraz aşağıda bitirilmiş, istenen basketbol sahaya pek yansıyamamış. Mental olarak çok kaliteli oyunculara sahip takım. Aynı zamanda tecrübe olarak da üst düzey bir takım. Bizim de işimiz bu oyuncuları harmanlamak. Eğer doğru enerjiyi yakalarsak takımla beraber bu turu geçeceğimizi, turdan sonra da turnuva sisteminde çok daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Takıma güveniyorum. Daha savaşan, daha mücadele eden bir takım organizasyonu bu sene için göreceğiz. Benim buraya gelmekte esas hedefim önümüzdeki seneler. Onun için seneye çok daha erken başlayıp, daha doğru bir yapılanmayla çok daha keyifli bir hale geleceğiz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Şahin basketbol Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title