Haberler

Bursaspor ile Gaziantepspor Yenişemedi...

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'in 30. Haftasında Kendi Sahasında Gaziantepspor ile 1-1 Berabere Kaldı.

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, maç sonrası yaptığı açıklamada, galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyleyerek, "Gaziantepspor'a oranla üstün bir oyun sergiledik. Yakaladığımız fırsatları değerlendirsek sahadan rahat galip ayrılırdık. Sonuçta maç berabere bitti. Her iki takım futbolcularını da kutluyorum'' diye konuştu. Kızıl, maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın yönetimiyle ilgili soruya ise, ''Kaleci Oğuz'a Sinan'a yaptığı

hareketten dolayı direkt kırmızı kart göstermeliydi'' cevabını verdi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise, Bursaspor gibi bir takımdan, hem de deplasmanda alınan 1 puanın başarı olduğunu belirterek, "Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bursaspor çok büyük bir camiaya sahip. İnşallah Bursaspor ligden düşmez'' dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da, kaçırdıkları gol pozisyonlarından dert yandı. Gaziantepspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu dile getiren İpekoğlu, "Farklı kazanacağımız maçı berabere tamamladık. 7-8 net gollük pozisyondan yararlanamadık. Basit bir hatadan gol yedik, hemen beraberlik golünü attık, ancak bize 3 puanı getirecek gol ve golleri bulamadık. Galibiyet hakkımızdı, ama 1 puana razı olduk. İnşallah bu puan kaybını Denizlispor

deplasmanında telafi ederiz" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise, maçın orta alan mücadelesi şeklinde geçtiğini söyleyerek, "Kaleci Oğuz'un kırmızı kartla oyundan atılmasıyla mecburen geri çekilmek zorunda kaldık. İlk yarı iki takım da birbirine fazla üstünlük kuramadı. Bursaspor kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Gol bulduk, ama bir hatadan yediğimiz golle üstünlüğümüzü koruyamadık. İki takım oyuncularını da istekli mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Deplasmanda alınan puan, puandır" dedi.

(UU-MŞ-İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title