Haberler

Bursaspor, Trabzonspor Maçına Hazırlanıyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçına hazırlanıyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde NOSAB'da bulunan Yeşil Bursa Stadyumu'nda gerçekleşen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Topla yapılan ısınma hareketleriyle devam eden antrenmanda yeşil-beyazlılar daha sonra kanatlardan orta çalışması gerçekleştirdi. Bursasporlu futbolcular antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

Öte yandan antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Musa Çağıran, sağ kalça adalesinde ağrıları bulunan Fernando Belluschi, kasık adalesinde ağrısı olan Sebastian Pinto, bel spazmı geçiren Bekir Sevgi ve arka adalesinde gerilme olan Michael Basser'in katılmadı. Kaleci Sebastian Frey ise kaleci antrenör Murat Aydın nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde özel bir antrenman yaptı.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Christoph Daum Trabzonspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title