Haberler

Bursaspor Başkanı Ali Ay: Fırat Aydınus'a Karşı Oynadık

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Bursaspor'da başkan Ali Ay, Fırat Aydınus ve Moussa Sow hakkında Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Ay'ın açıklamaları;

Biz, Fenerbahçe ile oynayacağımızı sanıyorduk. Ancak karşımıza Fırat Aydınus çıktı. Aatıf'ın yaptığı pozisyona bile faul verilmedi. Hocaya rakibin kramponu oyuncumuzun kramponundan içeri girmiş ayağına gelmiş diyoruz. Aydınus "Kramponun ayağa girmesi pozisyon itibariyle olabilir, faul verilmeyebilir" yanıtını veriyor.

TEMİZ FUTBOL GÖREMEDİM

Şampiyonluğa oynayan takımlara iltimas mı geçiliyor diye düşünüyorum. Herkes adalet istiyor. Yenilebiliriz de yenebiliriz de ancak temiz futbol istiyorum. Bu maçta temiz futbol göremedim.

TEMİZ BİR ŞAMPİYONLUK

Valbuena'nın olayı var. Titi'ye faul var ve verilen kırmızı kart çok ağır. Kubilay'a kırmızı kart gösterdi. Ufuk hoca oyundan atıldı. Neredeyse bana bile kırmızı gösterecekti. Fenerbahçe'nin başkanı çıkıp Bursaspor'un şampiyonluğuyla ilgili garip açıklamalar yapıyor. Biz dik duruşumuzla, temiz futbol oynayarak temiz bir şampiyonluk aldık.

O KARAKTERDE DEĞİL

Moussa Sow o karakterde bir futbolcu değil. Kesinlikle üzülmüştür o gol için. Kendi kalesine attığı golde de Skrtel'in faulu var. Dikkatli izlemek gerekiyor.

HOCA SEÇİMİNDE YANLIŞ YAPTIK

Bireysel olarak oyunculara baktığımızda ilk 5'te olmamız gerekirdi. Sanırım sezon başında hoca seçiminde yanlışlık yaptık. Bursaspor'a yabancı hocalar uyum sağlayamıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fırat Aydınus Moussa Sow Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

HUBUBAT ALIMI:

diğer takımlara kuzu kuzu yenil fener yenince feryad-ı figan et. .

7
12
yanıtYanıtla
))))):

temiz şampiyonluk isteyen bursaspor fenere karşı 17 takım şeklinde şampiyon oldular bunu ne çabuk unutuyo?

7
6
yanıtYanıtla
Yapma YAA:

fener yener şampiyon olur, ÜLKEMDE her takımın hakkına girer. yöneticisi/ möneticisi her hürlü baskıyı ve hakareti yapar hakemler onları tutar. BURSASPOR u katakulli ile tabelada yaenince Avrupa şampiyonu olmuş gibi sevinir. Hasbelkader avrupa kupalarında hiç haketmeden başarısızca çıktığı için , hiç bir VARLIK gösteremez. Durum budur. VE deriz ki YUUUH. . .

yanıt3
yanıt3
)):

fenerbahçeye şike operasyonu yapılmasaydı avrupada ne yapılıyodu herkes görcekti takım takır takır top oynarken önünü tıkadılar takımın!!!!! avrupada başarı sıfır derken çeyrek final oynadı şampiyonlar liginde daha ne yapcak anlamadım ki şampiyon mu olcak rüya görmeyin o gözünüzde çok büyüttüğünüz beşiktaşa bayern ne yaptı gördü herkes

yanıt2
yanıt0
))))):

keza bursaspor şampiyon olsun diye gelen geçen herkes yattı bursaya o sene buna galatasarayda beşiktaşta dahil !!!! bu ülkede ya fenerbahçelisindir yada fenerbahçe düşmanı bu çok açık ve net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanıt2
yanıt0
SOWU KOV:

SEVGİLİ BAŞKAN SOWLA HEMEN İLİŞİĞİNİ KES BU ADAMI BURSADA BARINDIRMA YOKSA VEBALE ORTAK OLURSUNUZ

6
6
yanıtYanıtla
HIRBO:

KARDEŞİM HAKEMDEN ÖNCE SEN İÇİNDEKİ ŞOVU BİTİR

7
5
yanıtYanıtla
ahmet demir:

bu fener bu çirkeflikle süpervl, g, haketmiyor. bi babayiğit çıkıpta şunları 2. lige düşürse de Türk futbolu rahatlasa

8
4
yanıtYanıtla
dürbünlü:

ülkemizde yıllardan beri cadı kazanı kaynıyor,ne yazıkki bu kazanı kaynatanların şefi fenerin içine sızmış israil malı ajanlardır,şikeyle aldıkları kupaları onlardan geri alacak cesur bir hükümet henüz daha iktidara gelmedi.

7
5
yanıtYanıtla
hakan demir:

kendi kendilerine algı yapıyolar tertemiz şampiyonmuş butun anadolu takımları nasıl maç verdi size onuda söyleyin şampiyon olduğunuz sene bursadaki kayseri maçında tolunay kafkas neden devre arası stoperini neden oyuundan aldı o maçın sonunda neler söyledi arastırın bulun bakalım tertemizmiş şikeciler gecen yıl trabzonla nasıl şike yaptığınızı bütün türkiye gördü

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title