Haberler

Burak Kızılhan: "Hedefler yolunda sonuna kadar yürüyeceğiz"

Güncelleme:

- Burak Kızılhan: "Hedefler yolunda sonuna kadar yürüyeceğiz" Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal ile hedefler doğrultusunda sonuna kadar yürüyeceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi.

- Burak Kızılhan : "Hedefler yolunda sonuna kadar yürüyeceğiz"

İSTANBUL - Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal ile hedefler doğrultusunda sonuna kadar yürüyeceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Divan Kurulu Toplantısı'nda bir konuşma gerçekleştirdi. 3 Temmuz sürecine değinerek sözlerine başlayan Kızılhan, "Yargıtay 5. Ceza Dairesi beraat kararını onadı ve 3 Temmuz 2011'de onanan süreç 10 sene sonra nihayete erdi. Haksız ve hukuksuzca milyonların canını yakanlar, 'Fenerbahçe şike yaptı' diyenler bir kez daha hatırlanmamak üzere tarihe gömüldüler. Onur mücadelemizi kazandık, hain örgüte kurulan kumpasa baş kaldırdık. Bu hain kumpasta bedel ödeyen eski başkanımız Aziz Yıldırım'a, Şekip Mosturoğlu'na, İlhan Ekşioğlu'na ve yargılanan tüm kişilere, Fenerbahçe camiamıza geçmiş olsun demek istiyorum. Kulübümüz bu hain kumpastan alnının akıyla çıktı. Son kez masumiyetimiz tescillendi. Bu süreçte yapılan haksızlık, onursuzlukları unutmayacağız. 3 Temmuz bizim kırmızı çizgimizdir" dedi.

"Hedefler yolunda sonuna kadar yürüyeceğiz"

Fenerbahçe'de sezon başında göreve getirilen Vitor Pereira ile yolların ayrılmasına değinen Kızılhan, "Pereira ile yollar ayrıldıktan sonra kulübümüzü, camiamızı bilen İsmail Kartal hocamızı getirdik. Hocamız önderliğinde, hedefler yolunda sonuna kadar yürüyeceğimize inancımız tamdır. Tek odağımız budur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Kızılhan İsmail Kartal Fenerbahçe Yargıtay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title