Haberler

Böyle fanatiklik görülmedi! Taraftarlar, takımlarının futbolcularına oy verdi

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerine fanatik taraftarların ilginç paylaşımları damga vurdu. Bazı taraftarlar Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'ye bazı taraftarlar ise Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi Samuel'e oy verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlar oylarını kullandı. Sosyal medyadan yapılan bazı paylaşımlar ise kısa sürede gündem oldu.

MAURO ICARDI'YE VE OSAYI'YE OY VERDİLER

Bazı taraftarlar Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'ye bazı taraftarlar ise Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi Samuel'e oy verdi. O anlar kısa sürede viral oldu.

Böyle fanatiklik görülmedi! Taraftarlar, takımlarının futbolcularına oy verdi

Böyle fanatiklik görülmedi! Taraftarlar, takımlarının futbolcularına oy verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Matkap:

İçeriye telefon sokmak yasak değil mi ? Gerekli önlemler neden en başından alınmıyor ! ÖSYM sınavlarında olduğu gibi girişte telefonlar toplanmalı ! Seçmenin üstü cihazlarla aranmalı ! Artık böyle hatalar yapılmamalı !!!

27
49
yanıtYanıtla
MEHMET:

hep ciddiyet mi olsun ne var şimdi burda ne güzel birazda eğlenmek lazım. sizin gibi geri zihniyetliler yüzünden yıllardır çekiyoruz. bi gidin lütfen terkedin ülkeyi

yanıt2
yanıt0
Serkan Keleş:

Ne oldu telefon sokunca demokrasiye gölge mi düştü. Her konudan bir şikayet edicek bişey buluyorsunuz.

yanıt41
yanıt12
Güray Dilli :

Demek ki ses duyurma yöntemlerinden biri de buymuş. Mhk ve Tff istifa. Aklıma Suudi stadı rezaleti geldi . ne çabuk unutuyoruz..

33
5
yanıtYanıtla
ali tartan:

Ne mal insanlar var

31
6
yanıtYanıtla
Eren Hüseyinoğlu:

Gereksiz insanlar demek ki. Kendilerine saygısı olmayan , seçmenlik hakkını yok sayan insanlara ne diyebilirsin ki .. Bunun yeri burası mı şimdi. Madem ki tff yani spor camiasına bir mesajın var , git bunu yerinde dile getir bunun yeri burası mı.

26
4
yanıtYanıtla
nnnnn:

Bunlar beyni olmayan ya da kullanmasını bilmeyen bikaç tane boş insan :) çok komik 3 yaşındaki çocuk yapmaz bunları.

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title