Haberler

Bosna Hersek-Türkiye Maçından Notlar

Fatih Terim, Estonya Maçındaki Kadroyu 3 Oyuncu Dışında Bozmadı.

19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta Bosna-Hersek ile deplasmanda kader maçına çıkan (A) Milli Takım'da, teknik direktör Fatih Terim, Estonya maçındaki kadroyu 3 oyuncu dışında bozmadı.

Fatih Terim, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Gökhan Zan ile Kazım'ın yerine Önder ve Semih ikilisini ilk 11'de sahaya sürerken, Estonya maçında ilk 11'de sahaya çıkan Sercan'ı yedeğe çekip, Ceyhun'a şans verdi.

Önder, savunmanın göbeğinde Servet ile birlikte görev alırken, Semih ise ilerde milli takım adına gol aradı. Ceyhun da savunmanın önünde rakip atakları kesme görevini yaptı.

Sercan Yıldırım'ın yanısıra Nihat, Nuri, İsmail, İbrahim Kaş, Sabri ve kaleci Sinan yedekler arasında yer alırken, Halil Altıntop, Serkan Kırıntılı ve Mustafa Sarp maç kadrosuna alınmadı.

Bosna-Hersek'te, Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'da forma giyen Nadareviç, Türkiye karşısında ilk 11'de sahaya çıkarken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Kenan Hasagiç ise kadroda yer almadı.

Karşılaşma öncesi Hakkari'de şehit düşen askerler ve İstanbul'daki sel felaketinde vefat edenler anısına saygı duruşu yapıldı.

(A) Milli Takım oyuncuları da Bosna-Hersek maçına kollarına siyah bant takarak çıktılar.

İki takım için de hayati önem taşıyan karşılaşmaya Boşnak taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve stadı tamamıyla doldurdular.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

title